event-cover-image

Webbinarium: Så funkar kreativitet!

Fredag 10 december 2021, klockan 11:45

Webbinarium på Zoom

Leif Denti forskar på ämnet kreativitet och innovation vid Göteborgs universitet och i det här webinaret delar han sin expertis med dig.

Kreativitet och innovation är eftertraktat men kan kännas flummiga och vaga som begrepp. Det är inte alltid så begripligt vad ”vi behöver bli mer kreativa” betyder eller så konkret att säga att ”vi ska få fart på innovationsarbetet”…

Därför låter väl en föreläsning (garanterat utan Powerpoint-presentation) med någon som forskar inom dessa ämnen helt rätt? Under webinaret kommer Leif Denti att:

Slå hål på kreativitetsmyter

Dela med sig av innovationsspaningar

Ge en metod för att komma igång med nytänkandet och att leda kreativitet.

 

Leif Denti, doktor i innovationspsykologi vid Göteborgs universitet som själv ägnat sin forskning åt att undersöka ledarskapets roll för att öka kreativitet och innovationer, två nyckelkompetenser i framtidens innovationssamhälle.

 


Föreläsningen är gratis för medlemmar, men det är obligatorisk anmälan för samtliga*. Gäster/icke medlemmar anmäler sig under gästkort. En bokningsbekräftelse och anslutningsinformation skickas till din angivna e-postadress efter anmälan. Vill du bli medlem? Läs mer på vår webbsida eller hör av dig till oss på Facebook.

Vi öppnar inloggningen 11.45, men presentationen börjar 12.00. Logga gärna in i tid så att du inte missar något på grund av teknikstrul. Kontakta oss gärna på Facebook om du har problem med anslutningen till mötet.

Varmt välkommen!

 

*När du registrerar dig till detta seminarium sparar vi dina kontaktuppgifter för att kunna administrera deltagandet samt fullgöra övriga åtagande enligt Marknadsföreningen i Uppsalas stadgar. Du kan komma att få information om kommande föreläsningar, medlemsaktiviteter, erbjudanden, kallelser till årsmöten samt annan information om föreningens verksamhet samt även information från våra partners kan förekomma via våra nyhetsbrev. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.

Bokningstyp Antal Pris / Antal