event-cover-image

Webbinarium: Att skapa en viral succé under en pandemi

Fredag, 20 augusti 2021 klockan 11:45

Webbinarium på Zoom

– Man får inte vara rädd att väcka känslor.

Det säger Karin Melin, kommunikatör i Uppsala kommun som vann Guld-M som Årets marknadsförare 2020 för sin kommunikation om pandemin. Eller rättare sagt om andras berättelser om pandemin. Inläggen i kommunens sociala medier gav stort genomslag och skapade mycket engagemang.

I det här lunchföredraget berättar Karin om idén bakom, planeringen och resultaten av inläggen. Dessutom får du veta mer om hur det varit att arbeta med kommunikation i covid-tider: allt från de första, torktumlande veckorna i mars 2020 till när mottagarna är mindre mottagliga och sprider desinformation.

Du får också några tips för att nå fram och möjlighet att ställa frågor.


Föreläsningen är gratis för medlemmar, men det är obligatorisk anmälan för samtliga* . En bokningsbekräftelse och anslutningsinformation skickas till din angivna e-postadress efter anmälan. Vill du bli medlem? Läs mer på vår webbsida eller hör av dig till oss på Facebook.

Vi öppnar inloggningen 11.45, men presentationen börjar 12.00. Logga gärna in i tid så att du inte missar något på grund av teknikstrul. Kontakta oss gärna på Facebook om du har problem med anslutningen till mötet.

Varmt välkommen!

 

* När du registrerar dig till detta seminarium sparar vi dina kontaktuppgifter för att kunna administrera deltagandet samt fullgöra övriga åtagande enligt Marknadsföreningen i Uppsalas stadgar. Du kan komma att få  information om kommande föreläsningar, medlemsaktiviteter, erbjudanden, kallelser till årsmöten samt annan information om föreningens verksamhet samt även information från våra partners kan förekomma via våra nyhetsbrev.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.

Bokningstyp Antal Pris / Antal