event-cover-image
Viktor Norén + Moonica Mac

Viktor Norén + Moonica Mac

Fredag 25 augusti 2023, klockan 18:00

Västerås Officersmäss, Flottiljgatan 73, Västerås

Viktor Norén och Moonica Mac gör gemensam sak i Västerås

Att säga att de följts åt är en underdrift. Båda är födda i Borlänge och även om karriären började många år tidigare för den fem år äldre Viktor har de minst sagt mötts under de senaste åren. Under 2021 blev båda tokhyllade för deras medverkan i TV4s Så Mycket Bättre och under våren 2023 har de kväll efter kväll mött ett slutsålt Göta Lejon som huvudrollerna Sheila och Berger i kritikerrosade musikalen Hair.

 

Mötena till trots har de aldrig tidigare gjort en gemensam spelning som artister. 25 augusti är det dags då de kommer till Officersmäss i Västerås. De kommer med varsitt band och gör en varsin spelning med paus. Vi ser fram emot en oförglömlig upplevelse när Västerås tar emot ett exklusivt musikaliskt möte mellan två av Sveriges mest aktuella artister. 

 

Om Viktor Norén:

Vi känner honom från banden Sugarplum Fairy och State of Sound, från huvudroller i musikalerna American Idiot och den just pågående och hyllade publiksuccén Hair och inte minst från TV-medverkan som jurymedlem i TV4s just avslutade Talang och i Så Mycket Bättre ihop med brodern Gustaf. Tillsammans med brodern har han efter programmet turnerat för slutsålda hus, senast för 6500 dalmasar i Tegera Arena i Leksand och i vår får de ett eget TV-program i TV4 där de åker på en upptäcktsresa genom Sverige för att hitta musik som aldrig nåt strålkastarljuset. Ett gediget CV och en enorm aktualitet till trots, vi har aldrig sett Viktor turnera solo under eget namn. I sommar är det dags då Viktor Norén åker på turné tillsammans med ett ytterst kompetent band, bland annat bestående av delar från ensemblen i musikalen Hair. Sommaren tar dem runt stora delar av Sverige och slutar på Mosebacke i Stockholm. Fler datum tillkommer! 

 

– Eftersom Gustaf kommer återhämta sig i sommar från sitt slitsamma jobb som lärare kommer jag ge mig ut på ett äventyr. Känns läskigt, naket, nervkittlande. Och alldeles underbart.

 

Jag kommer spela mitt hjärtas sånger. Mina & Gustafs låtar, Så Mycket Bättre-tolkningar, mina favoriter från min karriär, från Hair, från American Idiot, från alla mina band & hylla mina barndomshjältar. Och önskelåtar. Och jag tar med mig ett otroligt band. Vi kommer spela & dansa tills vi stupar. Förväntansfulla, fyllda till bredden med lust, kärlek & musik.

Viktor Norén 

 

Om Moonica Mac

Det finns bara en Moonica Mac och hon lämnar ingen oberörd. Sedan debuten 2019 har hon med sin unika utstrålning och egna sound skapat sig en självklar plats på den svenska musikscenen.

Med textrader lika träffsäkra som poetiska och en röst som ofta beskrivs som överjordiskt når Moonica Mac’s toner in på djupet. Hennes låtar må ha nåt miljontals streams på Spotify men att möta henne live är något alldeles extra. En stund med Moonica får vem som helst att släppa taget om allt – förutom sången i hennes hjärta och glöden i hennes blick.

År 2021 var hon en av deltagarna i den hyllade säsongen av “Så Mycket Bättre”. Hon har även gjort musikaliska samarbeten med bland annat Amanda Bergman, Sara Parkman och Benjamin Ingrosso. Under 2022 har hon varit på Sverigeturné med “Kom till mig tour” – en turné fylld av längtan och en önskan om att få vara tillsammans. Hon släppte även det hyllade albumet “PART TWO”.

 

Insläpp 18, på scen ca 20.

 

Vi serverar vår populära BBQ från kl 18. Matgäster bör vara på plats senast 1830

Du kan beställa kombinerad konsert-, och bbqbiljett.

Det finns även ett begränsat antal exklusiva Golden Tickets med VIPmingel innan konserten

med 1 glas Cava, snacksbuffé, förrätt, bbq, dessert med kaffe samt egen lounge och bar.

 

Åldersgräns 13 år maa höga ljudnivåer.

Under 18 år är ok i målsmans sällskap.

Konserten är utomhus och för stående publik.

Egen mat och dryck är inte tillåtet.


 

 

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

620,00 SEK

920,00 SEK

1620,00 SEK

VIPmingel innan konserten
med 1 glas Cava, snacksbuffé, förrätt, bbq, dessert med kaffe samt egen lounge och bar.

Dela