Välkomna på CCTV-utbildning i Mölnlycke den 5 mars

Välkomna på CCTV-utbildning i Mölnlycke den 5 mars

Tisdag 5 mars 2024, klockan 09:00

AXS Nordic AB, Metodvägen 8, Mölnlycke

Välkomna till vår utbildning i Mölnlycke den 5 mars kl 9.00-15.00!

Det är en praktisk utbildning inom installation och videoanalys som riktar sig mot dig som vill lära dig mer om kameraövervakning.

Du får en fördjupad kunskap i installation och driftsättning av Dahuas NVR samt hur kameror är uppbyggda, dess olika prestanda och funktioner. Under utbildningen ingår även genomgång av projekteringsverktyg som förenklar offertarbetet. Vi kommer även att gå igenom mer avancerad videoanalys samt mobilapplikationen.

Efter utbildningen kommer ni kunna driftsätta ett komplett kameraövervakningssystem med dess funktioner och anslutningar.

För att utbildningen ska bli så givande som möjligt behöver varje företag som anmäler sig köpa vårt utbildningskit innehållande en NVR, 1 TB Hårddisk och en kamera med motoriserad varifokal lins. Ni kan välja att köpa ett kit per företag eller ett kit per deltagare.

Då utbildningen startar med att vi installerar nödvändig programvara behöver ni ta med er bärbara dator till utbildningen. Utbildningen avser installation i Windowsmiljö. För övriga operativsystem kommer utbildning längre fram.

Priset för paketet är 2.400 kr och sedan tillkommer 1.000 kr per deltagare.

Vi startar med gemensam frukost och information kl 9.00. Ca kl 12.00 bryter vi för lunch och beräknar avsluta ca 15.00.

Sista anmälningsdag är 28 februari, men det är ett begränsat antal platser så anmäl er redan idag!

Bokningstyp Antal Pris / Antal