Välkomna på CCTV-utbildning i Mölnlycke den 1 februari

Välkomna på CCTV-utbildning i Mölnlycke den 1 februari

Tisdag 1 februari 2022, klockan 08:00

AXS Nordic AB, Metodvägen 8, Mölnlycke

Välkomna till vår utbildning i Mölnlycke den 1 februari kl 8.00-12.00!

Det är en praktisk basutbildning inom installation och försäljning som riktar sig mot dig som vill lära dig mer om grunderna inom kameraövervakning.

Du får en fördjupad kunskap i installation och driftsättning av Dahuas NVR samt hur kameror är uppbyggda, dess olika prestanda och funktioner. Under utbildningen ingår även genomgång av projekteringsverktyg som förenklar offertarbetet.

Efter utbildningen kommer ni kunna driftsätta ett komplett kameraövervakningssystem med dess funktioner och anslutningar.

För att utbildningen ska bli så givande som möjligt behöver varje företag som anmäler sig köpa vårt utbildningskit innehållande en NVR, 1 TB Hårddisk och en kamera med inbyggd IVS (videoanalys). Ni kan välja att köpa ett kit per företag eller ett kit per deltagare.

Då utbildningen startar med att vi installerar nödvändig programvara behöver ni ta med er bärbara dator till utbildningen. Utbildningen avser installation i Windowsmiljö. För övriga operativsystem kommer utbildning längre fram.

Priset för paketet är 2.200 kr och sedan tillkommer 500 kr per deltagare.

Vi startar med gemensam frukost och information kl 8.00 och beräknar avsluta ca 12.00.

Sista anmälningsdag är 27 januari, men det är ett begränsat antal platser så anmäl er redan idag!

Vi följer självklart Folkhälsomyndighetens rekomendationer och tar hänsyn till rådande restriktioner. För denna utbildning har vi vidtagit följande åtgärder:

  • Max 4 deltagare + 1 utbildare
  • Vi minimerar vår egen personal i lokalerna
  • Alla deltagare + utbildare kommer att få ett självtest för Covid-19 skickat till sig som ska tas kvällen innan eller på morgonen före utbildningen
  • Självklart stannar man hemma vid minsta symptom
Bokningstyp Antal Pris / Antal