Välkomna att spela AXS-golfen 2023

Välkomna att spela AXS-golfen 2023

Fredag 26 maj 2023, klockan 09:30

Öijared Resort, Öijaredsvägen 59, Floda

Den 26 maj spelas den andra upplagan av AXS-golfen och även denna gång hålls tävlingen Öijared Golf Resort endast 30 min från Göteborg.

På en av Västsveriges mest utmanande banor ser vi fram emot en dag fylld med glädje, gemenskap och härligt golflir ihop med er och våra sponsorer. Det kommer tävlas om minst antal slag, längsta drive, precision och mycket mer.

Efter förra årets succé kommer vi utöka eventet och även erbjuda en minimässa med bland annat leverantörsutställning och golfsimulator dagen innan tävlingen. Hit är självklart även ni som inte spelar golf välkomna! Testa golfsimulator med pro/tränare - både för dig med golferfarenhet och för dig som aldrig hållit i en golfklubba. Ta med era kollegor på vår minimässa och avsluta med middag och underhållning ihop med oss. Ta även chansen att spela fotbolls- eller frispeegolf på Öijareds multibana (bokas direkt hos Öijared).

Missa inte chansen att bli en del av detta event!

Upplägg torsdag 25 maj:

  • 13.00 - Inspelsrunda för de som vill
  • 15.00-18.30 - Leverantörsutställning
  • 19.30 - Gemensam middag
  • 20.30 - Underhållning med Pontus Borg (trubaduren som gjorde förra årets torsdagskväll till succé)

Upplägg fredag 26 maj:

  • 8.00 - Incheckning, kaffe och fralla
  • 8.50 - Genomgång för spelare
  • 9.30 - Kanonstart på alla hål
  • 15.00 - Tidig middag + prisutdelning

Inspelsrunda

För den som önskar så finns det möjlighet att boka upp en inspelsrunda på samma bana den 25 maj. Vi har reserverat tider från kl 13.00. Boka detta själva genom att ringa Öijared och säga att det gäller AXS-golfen.

Anmälan

Kostnaden för att delta både torsdag och fredag är 1200kr/person. Då ingår minimässa med golfsimulator och middag med underhållning på torsdag samt spelrätt, frukostfralla och middag på fredag.

För er som enbart är med på fredagen är kostnaden 800kr/person, då ingår spelrätt, frukostfralla och middag fredag.

Vill ni endast vara med på torsdagskvällen är kostnaden 400kr/person, då ingår minimässa med golfsimulator och middag med underhållning.

För er som endast vill komma på vår minimässa med golfsimulator behövs ingen anmälan och det kommer vara gratis inträde.

Sista anmälan är 23 mars, men vi har ett begränsat antal platser så anmäl er redan idag!

Golf-id och ev allergier meddelas till sofia.tasevski@axsnordic.com i samband med bokningen.

Boende

Behöver ni boende bokar ni detta själva direkt på Öijared Resort (maila bokning@oijared.se och ange AXS-golfen senast 25 mars). Vi har reserverat rummen torsdag-fredag. Då det är en tidig middag på fredag kommer de flesta välja att åka hem direkt efter middagen. Ni kan även boka rum på Nääs Fabriker (5 minuters bilfärd från banan. Här har vi inte förbokat rum).

Passa på att spela en extra runda på någon av klubbens 4 banor eller koppla av i hotellets spaavdelning.

Bokningstyp Antal Pris / Antal