event-cover-image
UTBILDNINGSPAKET kurs 1-3 Instant Transformation

UTBILDNINGSPAKET kurs 1-3 Instant Transformation

Boka dig på önskade Kurstillfällen Stockholm och andra orter

UTBILDNINGSPAKET Instant Transformation

 

UTBILDNINGSPAKET till Diplomerad Practitioner

Kurserna 1-3 Grund, Forts, Avancerad

 

Ett utbildningspaket för dig som är intresserad av att lära dig omedelbar transformation och redan nu vet att du vill utbilda dig till Instant Transformation Practitioner. Nu erbjuder vi möjligheten att boka alla tre kurserna till ett förmånligare paketpris. Du väljer själv dina kurstillfällen från ordinarie kursutbud och styr själv i vilken takt du önskar gå utbildningen.

 

 Del 1 - Grundkurs

Paradigmbrytande kurs i hur du transformerar fysiska och emotionella tillstånd, ofta med omedelbar effekt.

Vet du att det är möjligt att förändra och transformera i princip allt i ditt liv på några sekunder? Ny forskning inom kvantfysik och medvetenhet banar väg för teknologier vi tidigare trodde endast existerade i science fiktion. Vi lever sannerligen i mycket speciella tider där allt förändras i rasande fart. Vi människor synliggör våra dolda förmågor och tappar så hakan när vi upptäcker vilka vi i sanningen är och vilka enorma förmågor vi äger.

Denna kurs är i två dagar och erbjuds oftast lördag-söndag kl. 9.30-16.00.

 

 Del 2 - Fortsättningskurs

På Fortsättningskursen går vi in på områden som få människor rört sig inom och vi utmanar gränser för vad som tidigare sagts vara möjligt.

Du lär dig fördjupade kvantteknologier och vi varvar teori med praktiska övningar. Du lär dig nya spännande transformationer som ökar dina möjligheter att förändra verkligheten för dig själv och för andra. Vi expanderar än mer in i att lära oss att ”gå ur vägen” och att ha jätteroligt under tiden.

Denna kurs är i två dagar och erbjuds oftast lördag-söndag kl. 9.30-16.00.

 

 Del 3 - Avancerad kurs 3 - Diplomering

Det du får med dig från denna kurs 3 är i absoluta fronten gällande teknologier för förändring!

Vi träffas under tre hela dagar där vi går än djupare in i möjligheternas fält som både vänder upp och ner på den inlärda världsbilden om vad som i sanning är möjligt att skapa. Du får ta del av ännu fler teknologier för förändring. Det vi utvecklar är verkligen sensationellt. Kursen innehåller moment för godkännande som leder till Diplomeringen Instant Transformation Practitioner.

Denna kurs är i tre dagar och erbjuds oftast fredag-söndag kl. 9.30-17.00.

 

www.instanttransformation.se  Här bokar du de Kurstillfällen du önskar!

Men betala först UTBILDNINGSPAKET längst ned på denna sida! Då får du en Rabattkod som du använder då du bokar dina önskade Kurstillfällen.

 

 

VIKTIG INFORMATION

Kurserna innehåller information som kan skapa förändring på dina fysiska, emotionella och mentala tillstånd samt skapa förändringar på många andra områden i ditt och andras liv.

Kursernas information är inte istället för att uppsöka läkare eller sjukvård om du eller någon annan är sjuk och i behov av vård.

Allt sker på eget ansvar.

Observera! Uppsök alltid läkare och sjukvård om behov föreligger.

Obs! Är du inte redo för stor förändring ska du inte gå denna utbildning.

Du ska heller inte gå den om du har psykiatrisk diagnos.

 

---------------------------------------------------------------------------------------

 

 Paketpris för alla 3 kurserna är 12 500 kr. Du spar mellan 1 700 - 3 200 kr i jämförelse med att boka fristående kurser. Du väljer själv vilka tillfällen som passar dig från kursutbudet som huvudsakligen ges i Stockholm, och styr själv i vilken takt du önskar gå utbildningen.

 

Ordinarie pris för alla 3 kurserna är 15 700 kr. Utbildningpaketet är 1700 kr billigare än om du bokar samtliga kurser till Early Bird pris. När du har deltagit i en kurs kan du repetera kursen till extremt lågt pris. Del 1 & 2 kostar då 1 600 kr per kurs. Del 3 kostar 2 600 kr.

Alla priser är inklusive moms. Priserna gäller from 1 januari 2017.

 

Obs! Anmälan är bindande.

Du väljer själv dina kurstillfällen från ordinarie kursutbud och bokar enkelt din plats genom att välja det datum du önskar gå och boka vanlig biljett. ANVÄND DEN RABATTKOD DU FÅR VIA EMAIL NÄR DU BETALAT DITT UTBILSNINGSPAKET, så kostar bokningen 0 kronor!

Under kursdagarna finns gratis kaffe, te, ekologisk frukt samt naturgodis. Lunchpaus brukar ske runt 13-tiden och vara cirka en timme fram till kl.14.00.

Lokal & plats: Birger Jarlsgatan 107, Stockholm. Ibland kommer kurserna finnas tillgängliga att boka på andra orter.

Jag välkomnar dig som känner i hjärtat att det nu är dags att nyfiket gå in i den nya tiden – höja medvetenheten på Jorden och inom dig själv – att vara ett levande exempel på det som är för bra för att vara sant ÄR SANT! Tillsammans bryter vi ny mark som möjliggör en helt ny verklighet där kärlek – samarbete och mirakel är en självklarhet i mänsklighetens fortsatta odyssé!

 

www.instanttransformation.se  Här bokar du de Kurstillfällen du önskar!

 

Varmt Välkommen!

Mikael Säflund

 

 

 

 

 

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

12500,00 SEK

UTBILDNINGSPAKET KURS 1-3 INKL DIPLOMERING med 3500 kr rabatt.
Du måste även boka dina kurstillfällen och ange den rabattkod du får via email när du betalat för utbildningspaketet! Då betalar du 0 kronor vid de bokningstillfällena.

Dela