event-cover-image
Utbildning 3 x 1,5 timmar

Utbildning 3 x 1,5 timmar

Zoom-länk mailas några dagar i förväg, 22 september, 6 oktober och 27 oktober , kl 08.00-09.30

Att arbeta med vuxna barn och deras föräldrar kring försoning

Under senare år har det blivit allt vanligare att vuxna barn och deras föräldrar söker samtal. Välkomna på en utbildning under tre tillfällen kring hur man kan arbeta kring detta tema som behandlare/terapeut. 

Ur innehållet:

- Teori kring försoning, förlåtelse, makt och ansvar.

- Vad skiljer ett arbete med vuxna barn och deras föräldrar från att arbeta med två vuxna i en annan relation såsom par eller syskon?

- Vilka är de absoluta ”måsten” som ska till för att förändring ska vara möjlig?

- Hur ska man som behandlare/terapeut veta att man inte bara bidrar till skadliga mönster utan arbetar mot försoning?

Alla tre tillfällena; 22/9, 6/10 samt 27/10 ingår i utbildningens pris. Varje tillfälle är mellan klockan 08.00 och 09.30 och hålls via Zoom.

Görel Fred är socionom, handledare, leg psykoterapeut, utbildare och författare. Den senaste boken ”Försonas med din barndom” är skriven tillsammans med journalisten Ulrika Hjalmarsson Neideman. Boken uppmärksammades och omtalades i radio, TV och ett 15-tal tidningar däribland SvD, Vi föräldrar och Aftonbladet.

Görel var även gäst hos ”Malou efter 10” och i TV4 Nyheternas morgonsoffa. Görel driver ”Försoningspoddden” och har deltagit i ”Framgångspodden” för att prata försoning. Inom kort kommer hennes utbildning om försoning på ”Framgångsakademin”.

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

995,00 SEK