event-cover-image
Tillsammans kan vi Företagsvolontärer ge ensamma och utsatta västeråsare en lite bättre jul!

Tillsammans kan vi Företagsvolontärer ge ensamma och utsatta västeråsare en lite bättre jul!

Det finns många som behöver stöd till jul.
Lyckligtvis är vi många företag som vill hjälpa till!

Lokala Hjälpens julinsamling 2021      
Flera av våra lokala hjälporganisationer kommer tillsammans med andra frivilliga att samordna sina insatser denna jul. Detta för att göra julen lite bättre för de många ekonomiskt utsatta och/eller ensamma västeråsare. 

Notera att alla insamlade medel (100%) kommer de utsatta till gagn. Skulle det vara så att vi får in mer pengar än vi kan fördela till jul, fortsätter stödet även efter årskiftet då behovet tyvärr också finns kvar.

Köp matkassar, presentkort, matlådor eller bara lite medmänsklighet som er julgåva! 
Hoppas att du/ni också vill vara med? Det är faktiskt väldigt enkelt: Köp valfritt antal matkassar till familjer och/eller presentkort till barn. Eller matlådor till stadens hemlösa. nytt för i år är att vi dessutom vill göra julen lite gladare även för alla våra ensamma. Välj om ni vill betala via swish, kort eller faktura. Se detta som lokal välgörenhet istället för eller som komplement till andra julgåvor?

Ett tryggare och bättre Västerås
Vi på Företagsvolontärerna driver Lokala Hjälpen för att samla västeråsarnas stora engagemang att bygga ett tryggare och bättre Västerås genom de fem Lokala målen: Alla är trygga, ingen ensamhet, ingen psykisk ohälsa, ingen hemlöshet och alla kan arbeta. Ett tryggare Västerås som är bättre att både att bo, att leva, jobba och och att driva företag i.

Genom denna insamling bidrar ni till de Lokal Hjälpen och därmed även till Lokala Målen och till FN:s Globala Mål
 

   
 

Tack för att ni också är med!

OBS! Ett köp genom denna sida likställs med en gåva till Lokala Hjälpen. Insamlade medel kommer uteslutande att stötta ekonomisk utsatta eller ensamma västeråsare. 2020 gjorde de organisationer vi samarbetar med julen lite bättre för 1 700 västeråsare av vilka 600 var barn.

När du gjort dina val bestämmer om du vill ha en faktura, betala via bankgiro eller swisha. Du kan också swisha valfri summa via denna QR-kod.

PS ett: Vill du/ni starta en egen insamling likt denna och samla pengar tillsammans med era kunder, medarbetare och levrantörer så hjälper vi dig gärna! Det är väldigt enkelt!

PS två: Vill du ha ett gåvokort som bevis på att du bidragit klicka här!

 

 

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

500,00 SEK

250,00 SEK

100,00 SEK

200,00 SEK

50,00 SEK

800,00 SEK

5000,00 SEK

exkl. moms 25%

2500,00 SEK

exkl. moms 25%

Dela