Tantrickinkretreat i Småland

Marinera dig och din partner/lekkompis i tantrisk BDSM under en hel helg på vår minikursgård utanför Vimmerby.

Det blir Polaritet, Pain & Pleasure, Passion och närvaro, rep och bondage och Tantrickspanking kryddat med en magisk Playnight!

Jag har tagit de bästa delarna från både Tantran och BDSM världen och byggt ihop dem till workshopen Tantrickink. Hoppas du vill göra oss sällskap på resan mot ett mer närvarande och spännande samliv.

Tantra och BDSM är egentligen två sidor av samma sak – vi leker med ljus och mörker och vågar möta oss själva via kroppen och slipper gå via tankarna. På engelska kallar man det Embodiement – vilket på svenska blir Förkroppsligande. I din kropp bor din sanning och där är nyckeln till din framgång! Att närvarande och öppet våga möta dig själv och din partner i både smärta och njutning!

Jag kallar det BDSM + Tantra = Sant vilket blir Tantrickink

Kanske söker du eller ni inspiration och nya infallsvinklar på kinkylekar och er personliga utveckling eller så söker du en djupare och mer intensiv kryddning på utövandet och vill testa lite mer ”spicy” samliv.

Våga möta dig själv och din partner eller lekkompis och alla oss andra närvarande och öppet. Kom närmare din partner och utforska tillsammans! Har du ingen partner - ta med en lekkompis som du vågar vara nära.

Kursen passar både vana och nybörjare inom det tantriska utforskandet eller BDSM sfären. Kanske har du inte vågat, kunnat eller hunnit gå på klubb eller kurs tidigare och vill känna dig säkrare i din lek. Du längtar efter att gå djupare inom det tantriska eller kinky utövandet och vill ägna mer tid till detta, då är en helg helt perfekt.

Att möta sig själv via kroppen och känslan/upplevelsen och inte via huvudet och tankarna är magiskt.

Fokus under dessa dagar kommer vara:

Träna på att leka, känna, uppleva och vara i de mer mörka tantriska energierna. Det är en träning för att börja våga leka mer med dessa energier från hjärtat och kroppen och inte från knoppen. Erfarenheter från livet, arbetslivet och sexlivet där både Tantra och BDSM inspirerar och integreras i de olika praktiska övningar du får göra under helgen.

Hur hittar man sin sanna naturliga energi? För jag menar att det är energier det handlar om, visst personlighet och kön spelar också in. Vi utforskar vårt inre och i olika möten sker olika saker, vem blir jag i mötet med dig?

Hur skapar man polaritet? Vad behöver vi göra för att kunna vara mer i vår kropp och själ och leva därifrån? Hur hittar man sin naturliga dominans?

Pardynamik o dominanslek är kanske mer som en dans, vem för och vem följer? Hur gör man för att skapa och vidmakthålla polariteten? Vi kommer göra många fysiska övningar och leka med dessa energier.

Just precis - LEKA! Detta utövande är för mig en lek, vi är många som behöver leka mycket mer i våra liv.

Pain and Pleasure skapar en möjlighet att djupdyka in i det magiska som kan ske när vi vågar möta smärtan och njutningen och ofta uppstår djup healing. Att både ge och ta emot smärta brukar väcka upp en hel del inom oss.

Vi kommer också så klart lära oss ge och ta emot smisk och då framför allt mer tantriskt i form av Tantricspanking, med olika redskap och på olika sätt.

Denna workshop har vi också möjlighet att leka och träna med rep, en av assistenterna kommer inspirera och instruera oss.

Vi kommer också träna på gränssättning och hur man kommunicerar före, under och efter en session. Det är bra att ha lite koll på vem är jag och vad vill jag och vad är jag beredd att göra för och med min partner. Vi gör övningar som fungerar ta med sig hem och fortsätta på resan tillsammans.

Praktiska saker:

Vi samlas fredag den 27 aug från 17.00 går det bra att anlända och landa på platsen och kanske ta en promenad och bädda sängen. Vi inleder med middag 18.00 så var på plats senast 18.00 och vi avslutar på söndagen vid 15/16 tiden.

Vi har dubbelrum, ett av rummen har flera sängar (där får du som anmäler dig som singel bo och DELA rum) Ta med egna lakan och handdukar (både för dusch o ev lek). Anmäler du dig som singel var redo leka/träna med alla gender... Jag tar inget ansvar för att skapa jämna par. 

Har du egna leksaker rep o verktyg du gillar att använda – ta med dem. 

För lördagkvällen har vi ett playparty – då mer expressiv klädsel är nice, du behöver absolut ingen speciell festishklädsel utan något som främhäver det du vill framhäva den kvällen.

Organisera gärna samåkning, annars kan vi lösa hämtning i Mariannelund/Vimmerby.

Kostnad:

I priset ingår helpension med blandkost (ange allergier mm vid anmälan) kursen faktureras online med Billogram. Kursen kostar 2200 kr ink moms och kost och logi kostar 1600 kr per person om du bokar före 31 juli, därefter kostar kursen 2500kr/person. 3800 - 4100 per person. 

Parbiljett blir då 7400-8200 kr ink moms, delad dusch o toa för alla. Vet du inte säkert än...men vill säkra din plats (kurserna brukar bli full) Kan du "paxa" en plats genom betala anmälningsavgift 500 kr/person som inte fås tillbaka vid avanmälan. 

Säkra din plats snarast då kursen görs i mindre grupp. Då vi gör detta helt i egen regi kan vi ha flexiblare avbokningsregler (med anledning av det där viruset också…) Hela kursavgiften tillbaka om du avbokar tidigare än 30 dagar före kursstart, förutom anmälningsavgiften. 10 dagar före kursstart behåller vi 1000 kr. Du kan ju självklart själv sälja din plats vidare, bara jag vet till vem. 

Workshopen passar ALLA, både erfarna och nybörjare, ni behöver inte vara ett kärlekspar men det är bra om ni vågar vara intima och nära med varandra, kommer du utan fast partner utgår jag från att du är openminded. Denna workshop är öppen för alla oavsett könsidentitet eller preferenser. Har du behov av att leka och träna med någon av specifik kön, identitet eller energi så se till att hen också deltar i retreaten. Är du modig skriv gärna i eventen som finns på FB o Darkside om du söker lekkompis/träningspartner. Vet flera som fått napp den vägen förr.

Praktisk info kommer så klart efter anmälan. Behöver du veta något bara maila info@xtas.nu eller 070-5274940

Ser fram mot en magisk resa tillsammans.

Varmt välkommen

//Sofia med team

Om Sofia Cerne, hon har utbildat både individer och grupper inom BDSM sedan 2012. Före det jobbade hon mest med huvudet och coachade och ledde grupper in utveckling och utbildning framför allt inom entreprenörskap och hållbar utveckling. Tantra har hon ägnat sig åt och utbildat sig inom sedan 2008 och BDSM sedan 2009, så hon har lång erfarenhet inom området. Hon har nästan alltid utbildat och missionerat inom de områden hon varit engagerad i sedan 30 år tillbaka och just nu coachar och peppar hon individer att våga leka mer tantriskt inom de mer mörkare sidorna av sexualiteten, genom privatsessioner och workshops. Grupperna som skapas under Sofias ledning brukar växa fort tillsammans och ett tryggt space skapas säger de flesta deltagare.

Tantrickinkretreat har nu getts ett flertal gånger de senaste åren och ingen gång är den andra lik förutom att deltagarna oftast får med sig nya insikter och kunskaper om sig själva.

Läs gärna boken Tantrickink - kittla din fantasi med lekfulla möten om du vill veta vad som väntar. https://www.tantrickink.se/butik/ 

Läs vad Expressen skriver om kursen https://www.tantrickink.se/2020/09/18/artikel-om-tantrickink-i-expressen/

Sagt om Sofia

"Kunnig och flexibel kursledare..." sagt av deltagare Tantrickink

"Uppskattar den kunnighet med varmed vår kursledare varsamt men ändå rakt lett oss fram."

”Överträffade mina högt ställda förväntningar. Starka, intensiva möten varvat med en inre energigivande resa under trygg och kompetent vägledning.” 

”Hon är jättebra på att hålla space och skapa en bra gruppkänsla” Kursdeltagare Polarityplay

Sofia är helt öppen med vad hon gör och har pratat om BDSM i både traditionell media som TV och lagt upp en del filmer på den egna Youtubekanalen

Tidigare har hon varit med i Aftonbladets wellness TV och haft smiskskola, samt gett dominanssession på Fråga Olle

Du kan läsa mer om henne på www.xtas.nu och www.tantrickink.se eller bara fråga det du behöver veta på mail info@xtas.nu

Sagt av tidigare deltagare

Underbart ställe, skön mix av människor och en massa närvaro. Landar sakta och mjukt. Tacka alla!

En helg som satt avtryck och intryck på många sätt! Spännande människor och fantastiska flygturer. Uppskattar den kunnighet med varmed vår kursledare varsamt men ändå rakt lett oss fram.

Överträffade mina högt ställda förväntningar. Starka, intensiva möten varvat med en inre energigivande resa under trygg och kompetent vägledning. Fantastisk plats med underbar mat

Utvecklande aktiviteter. Bra kursgård, med härliga lokaler. Intressant mix på deltagarna som gav ömsesidiga intryck på varandra. Är helt fylld av alla upplevelser och känner att de ger mersmak. Imponerande genomgång av repaktiviteter vilka lockar, både som riggare och som modell. Är nöjd. Kunnig och flexibel kursledare...

 

Välj bokningstyp och antal
Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

7600,00 SEK

7600,00 SEK

Inkluderar:

Kursavgift helg early 2200,00 SEK
2200,00 SEK
2 st
Kost och logi helg per person 1600,00 SEK
1600,00 SEK
2 st

3800,00 SEK

3800,00 SEK

Inkluderar:

Kursavgift helg early 2200,00 SEK
2200,00 SEK
1 st
Kost och logi helg per person 1600,00 SEK
1600,00 SEK
1 st

4100,00 SEK

4100,00 SEK

Inkluderar:

Kost och logi helg per person 1600,00 SEK
1600,00 SEK
1 st
Kursavgift helg 2500,00 SEK
2500,00 SEK
1 st

Dela