event-cover-image

Ge stöd till aktiviteter för barn och unga

Hjälp oss att skapa kostnadsfria aktiviteter för barn och unga! 

Klyftorna ökar i Sverige och bara i Västerås har vi c:a 4 000 barn som lever ekonomsikt utsattta familjer. Många av dessa har knappt pengar till mat och såklart då ännu mindre pengar för att delta i ett "vanligt föreningsliv". Dessvärre blir dessa barn lättare offer för de krafter som inte är så goda och vi ser hur gängkriminaliteten kryper allt längre ner i åldrarna.

Vinsten är dock dubbel, förutom en gemenskap i ett positivt sammanhang, ger det barnen möjlighetet att röra på sig och idrotta. Vilket i sig bara det blir allt viktigare. 

Projektledare för dessa aktiviteter är VSK Bandys Schysst Framtid, medan det är olika områdesnära och mindre föreningar som är fysiskt på plats och låter barnen prova på deras respektive idrotter.

Hjälp oss och Schysst Framtid att stötta barn och unga i höst genom att köpa den perfekta sommarpresenten nedan: Fria aktiviteter bör barn och unga.

För ett tryggt och hållbart Västerås

Genom denna insamling hjälper vi inte bara barn och unga i våra svaga områden: Vi bidrar till ett socialt hållbart Västerås som är bättre att både bo, leva, studera, jobba och driva företag i. Och därmed även till FN:s Globala Mål.

                   

 

PS ett: Ett köp genom denna sida likställs med en gåva till Lokala Hjälpen. Insamlade medel kommer uteslutande (100%) att gå till detta projekt. När du gjort dina val nedan bestämmer om du vill ha en faktura, betala via bankgiro eller swisha. Du kan också ge en gåva genom swisha valfri summa till 123 523 1790. 

PS två: När du får din bekräftelse behöver du inte göra något mer. Det står biljett på den men är ett kvitto på att ditt bidrag har mottagits och hamnar där det gör skillnad. Tack för engagemang och omtanke!

PS tre: Just nu har vi tre sommarinsamlingar, här är de övriga två:

- Stöd till frukt & grönt för barn och unga. Se insamlingen här. 

- Stöd att bryta ofrivillig ensamhet hos äldre. Se insamlingen här.

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

50,00 SEK

100,00 SEK

1000,00 SEK

10000,00 SEK

Dela