event-cover-image
Skrivarretreat i Åsa 2022

Skrivarretreat i Åsa 2022

Fredag 3 juni 2022, klockan 18:45

Kuggaviksgården, Varbergsvägen 1894, Åsa

Skrivarretreat i Åsa 2022 - Boka din plats

I pingsthelgen 2022, 3-5 juni, är det nittonde året i rad som vi samlas till den traditionella retreaten med skrivande i tyst gemenskap vid havet i Åsa, söder om Göteborg. Vi träffas fredag till söndag, med god vegetarisk mat på Kuggaviksgården (“Solvik”), ett stenkast från havet i vackra Åsa. En härlig ”retreat light” för var och en som längtar efter stillhet och utrymme för eget skrivande, i en tillåtande inspirerande miljö.

För fullständig kursbeskrivning, se 
https://skrivhalsan.se/skrivarkurser/skrivarretreat-i-asa/

Här bokar du din plats.

Efter genomförd bokning skickar vår samarbetspartner Billogram automatiskt en faktura från Skrivhälsan AB till din e-postadress. Bokning och betalning drivs av Magnet Events/Billogram för Skrivhälsans räkning. Observera därför att bg-numret inte är Skrivhälsans ordinarie. Magnets logotype finns också med i vissa dokument.

Om det är fullbokat finns möjlighet att ställa sig i kö och bli meddelad om en plats blir ledig, klicka i så fall på "Intresseanmälan" i botten av sidan.

Välkommen!

Anmälnings- och avbokningsvillkor

Din anmälan är bindande. Vid tidig avbokning fram till 60 dagar före kursstart får du tillbaka kursavgiften förutom 900 SEK. Vid avbokning 60-15 dagar före kursstart behåller vi 1.800 SEK. Vid avbokning 15-0 dagar före kursstart behåller vi 2.700 SEK. Kursplats kan i regel lämnas över till annan deltagare som ej redan är anmäld; hör gärna med oss. 

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

4300,00 SEK

Kursplats med del i dubbelrum, toa/dusch i korridoren, kost och logi, skrivarretreat i Åsa/Solvik, 3 - 5 juni 2022, allt inkluderat enligt kursprogram. Arrangör: Skrivhälsan AB.

Inkluderar: Skrivarretreat enligt program, Boende i delat rum, helpension.

4730,00 SEK

Kursplats med enkelrum, toa/dusch i korridoren, kost och logi, på skrivarretreat i Åsa/Solvik, 3 - 5 juni 2022, allt inkluderat enligt kursprogram. Arrangör: Skrivhälsan AB.

Inkluderar: Skrivarretreat enligt program, Boende i enkelrum, helpension.