event-cover-image
Skrivarkurs vid havet - Åsa

Skrivarkurs vid havet - Åsa

Fredag 16 juni 2023, klockan 11:00

Kuggaviksgården, Åsa, Varbergsvägen 1894, Åsa

 

Skrivarkurs vid havet - Åsa

Corona-anpassad!

Skrivarkursen är corona-anpassad med hänsyn till allt från boende i enkelrum, delvis utomhusvistelse, dubbelt avstånd i kurslokal och matsal samt hantering av måltider och fika med mera. Välkommen.

Klippor och sandstränder samsas om utrymmet vid ett glittrande hav i Åsa, direkt utanför kursgården där vi bor. Här finns badstegar och en härlig promenadväg över klipporna längs med vattnet. Skrivarkursen på Kuggaviksgården i Åsa, söder om Göteborg och Kungsbacka, är ny för i år. Vi bor i enkelrum med vandrarhemsstandard (par eller goda vänner som redan har umgåtts nära i tider av coronapandemin kan dela rum) och vi äter god och näringsrik mat som är nästan uteslutande lagad från grunden, (vegetariskt med tillägg för fisk för den som så önskar).

För fullständig kursbeskrivning, se 
https://skrivhalsan.se/skrivarkurser/skrivarkurs-vid-havet-asa/

Här bokar du din plats.

Efter genomförd bokning skickar vår samarbetspartner Billogram automatiskt en faktura från Skrivhälsan AB till din e-postadress. Bokning och betalning drivs av Magnet Events/Billogram för Skrivhälsans räkning.

Om det är fullbokat finns möjlighet att ställa sig i kö och bli meddelad om en plats blir ledig, klicka i så fall på "Intresseanmälan" i botten av sidan. Din anmälan är bindande. Se villkoren i våra anmälnings- och avbokningsregler.

Välkommen!

Anmälnings- och avbokningsvillkor

Din anmälan är bindande. Vid avbokning fram till 32 dagar före kursstart får du tillbaka kursavgiften med undantag för 500 SEK i administrationsavgift. Vid avbokning 31 dagar och fram till 15 dagar före kursstart behåller vi 50% av kursavgiften, om inte platsen kan lämnas över till annan ej redan anmäld deltagare. Vid avbokning 14-9 dagar före kursstart behåller vi 75% av kursavgiften ovh 50% av konferensavgiften , om inte platsen kan lämnas över. Vid avbokning 8-4 dagar innan kursstart behåller vi 75% av kursavgiften och 75% av konferensavgiften. Vid avbokning 3 dagar eller senare behåller vi 75% av kursavgiften och 90% av konferensavgiften, om inte platsen kan lämnas över. Vid sjukdom med läkarintyg, kontakta ditt försäkringsbolag för att höra vad som gäller. Om vi har möjlighet att lämna över platsen till annan deltagare med kort varsel gör vi gärna det. Skrivarkursen och boendet ställs in endast om folkhälsomyndighet eller regering tydligt skulle rekommendera eller beordra att ställa in en aktivitet som denna, vilket innebär att vi inte skulle kunna genomföra (och inte heller ta betalt för skrivarkurs och boende/pension på hotellet). Läs mer om corona-anpassningen av skrivarkursen i kursprogrammet, så att du kan känna dig säker som kursdeltagare och gäst. Har du läst och godkänt anmälnings- och avbeställningsreglerna, kryssa i rutan som kommer upp vid anmälan.

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

6855,00 SEK

Kursplats med enkelrum, kost och logi, enligt kursprogram. Arrangör: Skrivhälsan AB.

Inkluderar: Konferens, kost & logi, helpension, enkelrum, Kursavgift.