event-cover-image
Skriv din inre trädgård - i september!

Skriv din inre trädgård - i september!

Lördag 2 september 2023, klockan 11:00

Annes Hus, Hjulmakaregatan 35, Göteborg

En ljuvligt kreativ skrivarkurs i sommar, i skrivandets och hälsans energi för att skriva och må bra – i ett. Vi träffas på vackra Annes Hus i centrala Göteborg (nedre Johanneberg ovanför Korsvägen) för att skriva om och (frivilligt) dela det som vill komma till uttryck. Du får prova på och lära dig en rad olika tekniker för att skriva för ökad kreativitet, hälsa och välmående. Vill du lägga upp planerna för en längre berättelse eller bok, eller komma vidare med ett manus som du redan arbetar med, får du tips och hjälp på vägen. Varsamt och kraftfullt, med en stor portion självomsorg, skriver vi vår spirande inre trädgård i blom, på vårt eget sätt. Observera att ett eget exemplar av skrivarverktyget Författarkortleken ingår i kursavgiften, så att du får hjälp att fortsätta skrivandet inte endast över sommaren utan så länge du önskar. Vid vackert väder är vi utomhus i sol och skugga. Inga förkunskaper krävs, alla som vill vara med är välkomna. Som vanligt blandar jag yrkesskribenter (med önskan om en energikick och påfyllning av glädje och lust i skrivandet) med deltagare som kanske aldrig någonsin har skrivit för sin egen skull och nu vill prova; en brokighet i gruppen som gynnar kravlöshet, glädje och kreativitet. Ta med dator eller padda om du vill, men inget som helst krav. Skrivarkursen på Annes Hus är en möjligheternas skrivardag för den inre världens sådd och grönska.

Ingår i kursavgiften:

I denna skrivarkurs ingår ett eget exemplar av Författarkortleken (värde: cirka 500 sek), en enklare lunch, kaffe och thé, övrigt arbetsmaterial, skrivhäfte och penna.

För fullständig kursbeskrivning, se 
https://skrivhalsan.se/skrivarkurser/skrivarkurs-pa-annes-hus-september/

Här bokar du din plats.

Efter genomförd bokning skickar vår samarbetspartner Billogram automatiskt en faktura från Skrivhälsan AB till din e-postadress. Bokning och betalning drivs av Magnet Events/Billogram för Skrivhälsans räkning.

Om det är fullbokat finns möjlighet att ställa sig i kö och bli meddelad om en plats blir ledig, klicka i så fall på "Intresseanmälan" i botten av sidan. Din anmälan är bindande. Se villkoren i våra anmälnings- och avbokningsregler.

Välkommen!

Anmälnings- och avbokningsvillkor

Din anmälan är bindande. Vid avbokning fram till 32 dagar före kursstart får du tillbaka kursavgiften med undantag för 500 SEK i administrationsavgift.

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

1890,00 SEK

Lördag 2 september kl 11-17

Inkluderar: Konferens, Skrivarkurs.