event-cover-image
RYE Informationsmöte

RYE Informationsmöte

Söndag 29 september 2024, klockan 19:00

Rotary Youth Exchange har skapat möjligheter för ungdomar sedan 1958. För ettårs- och sommarutbytet, finns det förutom värdfamiljen också två värdklubbar inom Rotary. En klubb som skickar iväg och en klubb som tar emot ungdomen. 

För utbytesåret 2024/2025 genomför vi nu i höst ett antal digitala informationsmöten. Vid detta mötet berättar vi mer om Ettårsutbyte, sommarutbyte och sommarläger.

Med oss kommer vi även ha ungdomar som varit iväg på våra tre olika utbyten. De kommer berätta och ni kommer ha möjlighet att kunna ställa frågor.

Är du intresserad av ett ettårs-utbyte med start hösten 2024? Anmälan är förlängd och stängs den 31 januari. Vill du påbörja en anmälan? Skicka ett mail till info@rotarystudent.se.

Anmälan för sommarutbyte "familj till familj" för sommaren 2024 är den 15 februari och för sommarläger 2024, den 15 mars. Om du är intresserad av sommarutbyten och sommarläger, då vill vi tipsa dig om att delta den 28 januari eller den 11 februari. Då genomför vi två digitala möten där vi och ungdomar enbart berättar om sommarutbyten och sommarläger.

 

Då den första anmälan till den 10 december snabbt blev fullbokad, har vi öppnat upp tre till nya. Därför är det viktigt att enbart anmäla EN mailadress per familj. Skulle du få information att alla är fullbokade, maila mig: lynn.lyden@rotarystudent.se så öppnar jag upp en till.

Varmt välkomna!

Bokningstyp Antal Pris / Antal