event-cover-image
Rainrock - En hyllning till Pugh!

Rainrock - En hyllning till Pugh!

Onsdag 19 april 2023, klockan 18:00

iNTiMAN, Sigurdsgatan 16, Västerås

Rainrock hyllar Pugh Rogefeldt med turné och ny skiva!
Pugh Rogefeldt är en av dom riktigt stora inom Svenskt musikliv och räknas idag som en levande legend. I vår kommer hans gamla band Rainrock att göra en hyllningsturné och även släppa en skiva på samma tema. Av förståeliga skäl medverkar inte Pugh själv på vare sig den kommande hyllningsturnén eller plattan. Men allt görs i samråd med Pugh själv.
Det bygger först och främst på Pughs gamla band Rainrock med Pughs bror Ingemar Rogefeldt i spetsen. Med på turnén kommer även Ingemar Rogefeldts söner att medverka.
• Johnny Rogefeldt (gitarr, mandolin och sång).
• Lill Pugh - Jens Rogefeldt (sång).
På turnén medverkar även Jerry Williams gamla trummis Peder Sundahl samt Micke Finell.
I samband med turnén släpps en hyllningsplatta med material mestadels från Rainrocktiden. Några av titlarna på plattan är bl.a. Bolla & Rulla, Små Lätta Moln, Guldgruvan, Dinga Linga Linga Lena, Hogfarm och Här Kommer Natten.
Med på plattan är även Janne Lucas Persson som spelade piano på många av Pughs låtar och var även med på turnén “Ett steg till”, där även Ola Magnell medverkade.
– Den här hyllningsturnén till Pugh har redan innan premiär visat att det kommer att bli succé, berättar en av initiativtagarna och medmusikanten Micke Finell. Vi har fått mängder av hurrarop från fans som hört talas om detta. Låtskatten är ju enorm och det finns så många fantastiska låtar signerade Pugh så att det är svårt att välja. Publiken kommer dock garanterat att känna igen varenda en.
Dörrarna öppnar kl 18. Huvudbandet på scen 1930.
Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

355,00 SEK

Fullbokat
Entré, sittplats

325,00 SEK

Få kvar
Entré, ståplats

Dela