Produktionstekniska dagen 2024

Torsdag 30 maj 2024, klockan 08:30

ASSAR Industrial Innovation Arena, Kavelbrovägen 2B, Skövde

Välkommen att boka din plats!

Eventet hålls på ASSAR Industrial Innovation Arena i Skövde torsdagen den 30 maj. Delar av PT-dagen kommer även att sändas digitalt. 

Under eftermiddagen kl 14:30 invigs ASSAR Circular Labs, en ny innovationsmiljö med cirkulärt fokus i anslutning till ASSAR. Deltar du på PT-dagen på plats i Skövde är du välkommen även till invigningen. Vill du delta endast på invigningen väljer du bokningstypen "Jag vill delta endast på invigningen av ASSAR Circular Labs" nedan. 

Fika och enklare lunch kommer serveras i anslutning till ASSARs lokaler. Meddela eventuella allergier eller andra önskemål i fältet "övrigt" när du fyller i bokningsformuläret.

Det kostar ingenting att delta på Produktionstekniska dagen, däremot utgår en avgift på 500 kronor vid uteblivet deltagande. Vid förhinder ber vi dig avboka din plats till kommunikation@idcab.se.

Sista anmälningsdag  för deltagande på plats är måndagen den 27/5 16:00, och för deltagande online 29/5, 15:00.

Bokningstyp Antal Pris / Antal
Väljer du denna bokningstyp är invigningen av ASSAR Circular Labs inkluderad. Den sker i anslutning till ASSAR-scenen i samband med PT-dagen.
Observera att endast vissa delar av PT-dagen kommer att sändas digitalt.
Väljer du denna bokningstyp deltar du endast på invigningen som startar 14:30 i anslutning till ASSAR Industrial Innovation Arena.