Öppet arbetsklimat – hur vara rak utan att skapa konflikt?

Måndag 14 oktober 2024, klockan 13:00

Kulturhuset Glada Hudik, Storgatan 37, Hudiksvall

Rykten, missförstånd och prat bakom ryggen hur hantera?
Att vara tydlig och sätta gränser på ett konstruktivt sätt
Passiv ilska och härskartekniker bakom "rak och ärlig"
Avundsjuka – hur yttrar den sig på jobbet?
Stämmer det att svenskar är mer konflikträdda än andra?
Verktyg för att ta "det jobbiga samtalet"
Att skapa ett positivt och öppet arbetsklimat

​​​​​​​Bra kommunikation är en grundpelare för gott samarbete – men det är inte alltid så lätt att vara rak och ärlig. Konflikter uppstår i allt samarbete, och kan leda till värdefulla förändringar om de hanteras på rätt sätt.

Ett vänligt och respektfullt samtalsklimat är avgörande för en trygg arbetsmiljö. Ett öppet och ärligt arbetsklimat har också stor positiv inverkan på vår hälsa och prestation. Att sätta gränser och ta upp problem på ett konstruktivt sätt när det behövs är dessutom en mycket viktig social färdighet. Ett bra arbetsklimat skapar vi tillsammans.

Detta 3-timmars seminarium innehåller intressanta reflektioner och praktiska exempel från arbetsplatser, presenterat med en inspirerande kombination av gedigen internationell erfarenhet och en stor dos humor. Det ger konkreta råd och verktyg för bättre samarbete och kommunikation – och bjuder också på en hel del skratt.

För e-faktura, vänligen ange fakturaadress och referenskod på bokningssidan. Om du vill boka som privatperson: klicka här.

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

890,00 SEK