event-cover-image
Med hjärtat för Västerås!         Hjälp oss hjälpa -Gör det lite bättre för ekonomiskt utsatta, sjuka eller ensamma äldre i Västerås!

Med hjärtat för Västerås! Hjälp oss hjälpa -Gör det lite bättre för ekonomiskt utsatta, sjuka eller ensamma äldre i Västerås!

Fler och fler människor behöver stöd.
Lyckligtvis är vi många som vill hjälpa till!

Genom denna insamling kan du enkelt hjälpa dem som hjälper.
Tyvärr är behovet av medmänsklighet och solidaritet större än någonsin. I Västerås kämpar hundratals familjer varje dag för att få mat på bordet, barn och ungdomar saknar tillgång att delta i aktiviteter genom föreningslivet och många äldre i vår närhet kämpar mot ofrivillig ensamhet, psykisk ohälsa och ekonomiska svårigheter. 

Därför samordnar vi våra insatser med fler och fler av våra lokala hjälporganisationer och andra frivilliga. Allt för att göra livet lite bättre för många ekonomiskt utsatta, sjuka och/eller ensamma västeråsare. 

 

Det är faktiskt väldigt enkelt: Köp valfritt antal matkassar, aktiviteter för barn och unga, kafferep för äldre eller andra produkter nedan. (Och sprid gärna detta vidare).Välj att betala via swish, kort eller faktura. Se detta som lokal välgörenhet istället för, eller som komplement till, andra gåvor. Notera att alla insamlade medel (100%) kommer, genom våra ideella och lokala organisationer, fram till ekonomiskt utsatta eller ofrivilligt ensamma i Västerås. 

Matkasse till ekonomiskt utsatt: Varje dag går människor i Västerås hungriga. Ditt bidrag kan ge en familj eller annan utsatt en matkasse och en känsla av trygghet.

Aktiviteter till barn och unga: Alla barn & unga förtjänar en chans till en aktiv och meningsfull fritid, att få testa nya sporter och komma i kontakt med föreningslivet är dessvärre inte alla som har möjlighet till. Vår devis är "Om inte barnen kan ta sig till föreningarna, så tar vi idrottsföreningar till barnen."


Kafferep till ofrivilligt ensamma äldre: Här skapar vi sammanhang och en fika för att komma från sin ensamhet och känna gemenskap där alla känner sig välkomna och delaktiga.

Nalle till svårt sjuka barn: En tröst till ett sjukt barn som ligger uppe på Västerås lasarettet. med ett medskick och hälsning "När allt känns tungt och jobbigt så krama gärna mig. Jag är en liten gåva ifrån någon som tänker just på dig"



Det kommer att finnas fler och varierande alternativ att ge i gåvor under året, beroende på säsongen och de behov som uppstår, allt för att göra det lite bättre för de utsatta västeråsare som verkligen behöver det.

Alla insamlade medel (100%) kommer, genom våra ideella och lokala organisationer, fram målgrupperna.

Tillsammans för Västerås!

 

Ett tryggare och bättre Västerås
Vi på Lokala Hjälpen vill samla västeråsarnas stora engagemang för att bygga ett tryggare och bättre Västerås genom de fem Lokala målen. En tryggare stad som är bättre att bo, leva, jobba, studera och driva företag i. Ett mer hållbart Västerås helt enkelt. 

 

Genom denna insamling bidrar vi alla dessutom till FN:s Globala Hållbarhetsmål. Hör av dig till oss på Lokala Hjälpen om du vill veta mer, starta en egen insamling eller gå med i deras hållbarhetsprogram.

             

Tack för att ni är med!

PS ett: Ett köp genom denna sida likställs med en gåva till Lokala Hjälpen. Insamlade medel kommer uteslutande att stötta utsatta västeråsare genom de fem lokala målen: Alla är trygga, Ingen psykisk ohälsa, Ingen ensamhet, Ingen hemlöshet och Alla kan arbeta.

När du gjort dina val nedan bestämmer du om du vill ha en faktura, betala via bankgiro eller swisha. Du kan också swisha valfri summa till 123 523 1790.
PS två: Vill du ha ett gåvokort som bevis på att du bidragit klicka här!
PS tre: Gilla gärna Lokala Hjälpen på FacebookInstagram och Linkedin.
PS fyra: Vill du bli företagsmedlem i Lokala Hjälpen, skicka dina kontaktuppgifter hit så kontaktar vi dig.
Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

500,00 SEK

300,00 SEK

200,00 SEK

100,00 SEK

1000,00 SEK

2000,00 SEK

3000,00 SEK

5000,00 SEK

Dela