event-cover-image

Maya Delorez bryter ny mark

Torsdag 9 juni 2022, klockan 07:30

Uppsala konsert och kongress, Vaksalagatan 1, UPPSALA

Marknadsföreningen hälsar dig varmt välkommen till denna frukostföreläsning tillsammans med Madelene Törnblom.

Madelene Törnblom identifierade ett hål på marknaden, såg en kommande trend och kände att det gick att göra det bättre än det som då fanns på marknaden. Den 9 juni bjuder vi in till en frukostföreläsning där ni får ta del av Madelenes inspirerande resa som ung entreprenör, vilka lärdomar hon fått och hur hennes strategi har sett ut.

 

Madelene Törnblom är född och uppväxt utanför Uppsala och har sedan ung ålder haft ett intresse för ridsporten. Utan någon tidigare erfarenhet av att driva ett företag startade hon vid 21 års åldern Maya Delorez, ett företag som tillverkar ett unikt sortiment av kvalitativa träningskläder anpassade till den aktiva ryttaren. Det självklara valet blev att kombinera sitt intresse från barnsben med viljan att driva eget företag. I Maj 2017 lanserades Maya Delorez som snabbt blev ett etablerat varumärke med kunder världen över. Bolaget gick från 0 till 40 MSEK på 2,5 år utan riskkapital eller lån och blev därmed Sveriges snabbast växande e-handelsbolag.

 


Medlemmar går gratis, men även du som inte är medlem i Marknadsföreningen i Uppsala kan gå på eventet. Då kostar det 200 kr och kommer på faktura. Frukosten serveras från 07.30 och föreläsningen börjar 08.00.

Obligatorisk anmälan för samtliga. Anmäl dig via länken nedan*. En bokningsbekräftelse skickas till din angivna e-postadress efter anmälan. Där hittar du en QR-kod som du ska visa upp vid incheckningen vid eventet.

 

Välkomna!

 

 

Villkor för avanmälan

Om du inte kan komma, avboka din plats via länken i anmälningsmailet senast 48 timmar innan eventet. Vi debiterar en no-show-avgift på 200 kr för de som inte har avanmält sig och inte checkat in hos vår representant på eventet. Genom att boka deltagande godkänner du detta villkor.

 

*När du registrerar dig till denna föreläsning sparar vi dina kontaktuppgifter för att kunna administrera deltagandet samt fullgöra övriga åtaganden enligt Marknadsföreningen i Uppsalas stadgar. Du kan komma att få information om kommande föreläsningar, medlemsaktiviteter, erbjudanden, kallelser till årsmöten samt annan information om föreningens verksamhet samt även information från våra partners kan förekomma via våra nyhetsbrev. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

0,00 SEK

0,00 SEK

200,00 SEK

0,00 SEK