event-cover-image

Mårten Lundberg, Tre - Vikten av en kommunikativ organisation

Torsdag 16 november 2023, klockan 07:30

Brasserie21, Sjukhusvägen 12, UPPSALA

”Om vi inte kan se målet så spelar det ingen roll vart någonstans vi är på väg”

Hur skapar man kreativ och konsekvent kommunikation som bidrar till verksamhetsmålen? Mårten Lundberg, kommunikationsdirektör på Tre, menar att kraftfull kommunikation kräver att ledningen förstår vikten av den. Under denna föreläsning delar han sin långa erfarenhet av att arbeta i en kommunikativ organisation.

Det här vill du inte missa, och inte heller den fantastiska frukostbuffén som Brasserie21 dukar upp för oss denna morgon.
______________________________________________

Medlemmar går gratis, men även du som inte är medlem i Marknadsföreningen i Uppsala kan gå på eventet. Då kostar det 200 kr och kommer på faktura. En fantastisk frukostbuffé serveras från 07.30 och föreläsningen börjar 08.00.

Obligatorisk anmälan för samtliga. Anmäl dig via länken nedan*. En bokningsbekräftelse skickas till din angivna e-postadress efter anmälan. Där hittar du en QR-kod som du ska visa upp vid incheckningen vid eventet.

 

Välkomna!

 

 

Villkor för avanmälan

Om du inte kan komma, avboka din plats via länken i anmälningsmailet senast 48 timmar innan eventet. Vi debiterar en no-show-avgift på 200 kr för de som inte har avanmält sig och inte checkat in hos vår representant på eventet. Genom att boka deltagande godkänner du detta villkor.

 

*När du registrerar dig till denna föreläsning sparar vi dina kontaktuppgifter för att kunna administrera deltagandet samt fullgöra övriga åtaganden enligt Marknadsföreningen i Uppsalas stadgar. Du kan komma att få information om kommande föreläsningar, medlemsaktiviteter, erbjudanden, kallelser till årsmöten samt annan information om föreningens verksamhet samt även information från våra partners kan förekomma via våra nyhetsbrev. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

0,00 SEK

0,00 SEK

200,00 SEK

0,00 SEK

0,00 SEK