event-cover-image

Mabema Y-Studentpadel 2022

Måndag 16 maj 2022, klockan 16:00

Mabema AB, Jägarvallsvägen 4, Linköping

Är du Y-student? Gillar du att spela padel? Är du intresserad av att knyta kontakter i näringslivet? Tycker du att bildbehandling och/eller maskininlärning är spännande? Perfekt!

 

Den 16 maj 2022 är det dags för historiens första upplaga av Mabema Y-Studentpadel och vi hoppas att ni vill delta. Vi på Mabema bjuder in dig som är Y-student till padelturnering samt mingel och rundvandring i våra nya lokaler. HELT GRATIS!

 

Evenemanget startar med padelturneringen som äger rum på PDL i Jägarvallen. Upplägget är ett turneringsspel där vi korar ett vinnande lag, fina priser utlovas. Turneringen spelas i lag om två, lagen bildas på plats. Vid anmälan finns möjlighet att önska lagkamrat men vi kan inte garantera att alla får spela med personen de önskat.

 

Efter padelturneringen går alla tillsammans över till Mabemas lokaler där det bjuds på mat och dryck. Under kvällen får ni studenter möjlighet att mingla med oss på Mabema. Vi kommer också att ha personal på plats för att berätta om samt ge er möjligheten att testa våra olika applikationer.

 

Tider att hålla reda på:

16:00 - 18:30 – Padelturnering (inkl. dusch/ombyte efter)
18:30 - ~20:30 – Mat, mingel och rundvandring på Mabema

 

Om Mabema

 

Vi är Sveriges främsta och största leverantör av visionsystem för industrin och har sedan vi startade för 20 år sedan levererat hundratals visionlösningar till våra kunder. Vi erbjuder lösningar för såväl robotguidning som kvalitetsinspektion inom fem olika affärsområden; Robot Vision, Vision Inspection, Ammunition, Nuclear samt Wood. Genom våra visionlösingar hjälper vi företag att höja produktkvalitet och produktivitet och samtidigt minska kostnader för fel och reklamationer.

 

Vi håller ständigt ögonen öppna för nya talanger som kan passa i vårt team och ser fram emot att knyta kontakter med er som pluggar på Y-linjen.

 

Hoppas vi ses!

Biljettbokning Antal Pris / Antal
Fullbokat