Kvällsvisning: Smokeys dröm

Kvällsvisning: Smokeys dröm

Torsdag 15 augusti 2024, klockan 19:00

Hotell Åsen, Storgatan 20, Anderstorp

Torsdagen den 15 augusti visar vi dokumentärfilmen; Smokeys dröm - när Formel 1 kom till byn, på Hotell Åsen i Anderstorp.

Filmen berättar historien om när F1 kom till Anderstorp, men producenten gör det inte på ett kronologiskt vis, de gör det inte genom att redovisa resultaten i de fem F1-loppen och de berättar inte den klassiska hjältehistorien där de som är kvar i livet levererar sina vittnesmål i "talking heads" staplade efter varandra. Istället berättar de historien genom den enda kvinna som var förtrogen i den innersta kretsen av patriarkala strukturer - Birgitta Viberg, sekreterare och högra handen till Sven "Smokey" Åsberg.

Historien kommer att fascinera både den sportintresserade, den historiskt bevandrade och den som allmänt är fängslad av otroliga historier, extravaganta och spännande karaktärer.

Kvällsvisningen startar kl 19.00 med mingel. 
Därefter sätter vi oss till bords för en gemensam middag innan filmvisningen.

I priset ingår: Smokey burger - 180 g högrevsburgare, potato burger bun, rökig cheddaremulsion, barbecue, bacon, sallad och syrad rödlök, därtill klyftpotatis samt vitlöksaioli. Ett glas bubbel vid ankomstminglet. All övrig dryck köpes i baren.
Kostnad: 300 kr.

Betalning via Swish till 123 567 27 04 (tillhör Enter Gislaved)
Uppge för och efternamn vid betalning.

Begränsat antal platser. Först till kvarn. Endast förbokning. 
OBS! Efter inbetalning är bokning bindande. Återbetalning ej möjlig.

Bokningstyp Antal Pris / Antal
Fullbokat