event-cover-image

Kroon & Nordlinder - Utveckla din varumärkesplattform

Måndag 27 maj 2024, klockan 11:30

Katalin, Roslagsgatan 1, UPPSALA

Think inside the box!

Med en stabil varumärkesplattform som grund och ett tydligt visuellt och verbalt ramverk som speglar innehållet i plattformen, ökar möjligheterna att styra kommunikationen dit du vill, med hjälp av både kreativitet och kontinuitet. Det underlättar för både dig som avsändare och dina mottagare. Våga tänka innanför boxen. Se bara till att boxen är den rätta.

Genom att söka svar på några centrala frågor kan du skapa den grund som ger trygghet och förutsättningar att kombinera kreativitet med kontinuitet. Vilka är vi? Vart ska vi? Hur tar vi oss dit? 

På den här lunchföreläsningen resonerar vi kring innehållet i varumärkesplattformen. Om hur ett starkt varumärke underlättar för mottagaren att välja en specifik organisation, idé, verksamhet, produkt eller tjänst. Och att det är därför det behöver finnas en tydlig affärs- eller verksamhetsidé, ett motiverande och särskiljande löfte, en klar positionering, tydliga budskap och inte minst en stor förståelse för mottagarens villkor. Så att vi träffar rätt från början.


Välkommen till vårterminens sista föreläsning med Marknadsföreningen i Uppsala. Begränsat antal platser - så säkra din plats genom att boka redan idag!
______________________________________________

Medlemmar går gratis, men även du som inte är medlem i Marknadsföreningen i Uppsala kan gå på eventet. Då kostar det 230 kr och kommer på faktura. Lunchen serveras från ca 11.40 och föreläsningen börjar 12.00.

Obligatorisk anmälan för samtliga. Anmäl dig via länken nedan*. En bokningsbekräftelse skickas till din angivna e-postadress efter anmälan. Där hittar du en QR-kod som du ska visa upp vid incheckningen vid eventet.

 

Välkomna!

 

Villkor för avanmälan

Om du inte kan komma, avboka din plats via länken i anmälningsmailet senast 48 timmar innan eventet. Vi debiterar en no-show-avgift på 200 kr för de som inte har avanmält sig och inte checkat in hos vår representant på eventet. Genom att boka deltagande godkänner du detta villkor.

 

*När du registrerar dig till denna föreläsning sparar vi dina kontaktuppgifter för att kunna administrera deltagandet samt fullgöra övriga åtaganden enligt Marknadsföreningen i Uppsalas stadgar. Du kan komma att få information om kommande föreläsningar, medlemsaktiviteter, erbjudanden, kallelser till årsmöten samt annan information om föreningens verksamhet samt även information från våra partners kan förekomma via våra nyhetsbrev. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

0,00 SEK

0,00 SEK

230,00 SEK

0,00 SEK

0,00 SEK