Karriärkväll i Göteborg

Karriärkväll i Göteborg

Onsdag 15 november 2023, klockan 17:30

Scandic Opalen, Engelbrektsgatan 73, Göteborg

Kostnadsfritt för läkare och läkarstudenter!

För dig som söker inspiration och nya utmaningar!

På Läkartidningens Karriärkvällar har du möjligheten att lyssna på och inspireras av kollegor som på ett personligt sätt berättar om sina karriärval och vägar genom livet. I pauserna finns flera utställare på plats för frågor och tips som du kan ha nytta av på din egen väg i karriären. 

                                                      

Kvällens talare: Tracy Ghattas, Magnus Karlsson

Program den 15 november 2023

Moderator: Docent Pelle Gustafson, chefläkare Löf samt med. redaktör, Läkartidningen.

  • 17:30 – 18:30 Registrering, mat och mingel
  • 18:30 – 18:40 Inledning moderator
  • 18:40 – 19:05 Tracy Ghattas pluggade till läkare i Riga, Lettland. Hon har sedan barnsben vetat att det är detta yrke hon vill ha då hon sett upp till sin mamma som är distriktsläkare. Hon påbörjade sin ST-tjänst direkt efter legitimationen och är nu inne på sitt tredje år som ST-läkare inom allmänmedicin. Tracy har länge varit aktiv på sociala medier, men det var inte förrän en av hennes vänner uppmanade henne att starta ett TikTok-konto som hela “Dr Tracy”-personligheten kom fram. Idag har hon närmare 170 000 följare på sina sociala medier, varit med i olika tidningar, TV-reportage och poddar.
  • 19:05 – 19:30  Magnus Karlsson är ortoped och har under större delen av karriären arbetat inom Västra Götalandsregionen. Utan chefserfarenhet blev han verksamhetschef inom ortopedi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset, då Sveriges största ortopediska verksamhet efter att den genomgått en komplicerad omorganisation. De erfarenheter Magnus gjorde tog honom vidare till ett uppdrag som sjukhusdirektör. I samband med att förvaltningen omorganiserades valde han att återgå till ett arbete som ortopedöverläkare på traumasektionen SU. Magnus driv är att vården hela tiden kan bli bättre och han vill vara delaktig i den processen. 
  • 19:30 – 20:00 Fikapaus
  • 20:00 – 20:25 Talare meddelas senare 
  • 20:25 – 20:45 Avslutning och prisutdelning i kvällens tävling

 

Välkommen till Karriärkvällen i Göteborg!

Arrangör                                                  Partner

                           

Kvällens utställare

 

          

                                          

                                         

Besök våra utställare och vinn fina priser!

Bokningstyp Antal Pris / Antal
OBS! Karriärkvällen är gratis för läkare och läkarstuderande men vid utebliven närvaro debiteras 200 kr + moms. Sista avbokning den 1 november.