event-cover-image

Jul-AW med bubbel och babbel

Torsdag 8 december 2022, klockan 16:30

Clarion Hotel Gillet, Dragarbrunnsgatan 23, UPPSALA

After Work med bubbel och babbel - Marknadsföreningen hälsar dig varmt välkommen 8/12!

Ser du fram emot bubbel, musik och babbel i fantastisk miljö med inspirerande personer? Välkommen på AW med utsikt över Domkyrkan och Uppsala slott på ena sidan, och Uppsalas takåsar på den andra sidan - Top Floor.

Marknadsföreningen i Uppsala bjuder in till en härlig AW med andra medlemmar, partner och branschkollegor inkl. bubbel.

När: Torsdag 8 december
Tid:  Från 16.30...
Var: Top Floor – Clarion Hotel Gillet. Våning 5.

Varmt välkommen att stanna så länge du känner för det.

Vi avslutar året tillsammans med mingel; träffa kollegor i branschen, umgås och ha trevligt.

OBS: Det är ett begränsat antal platser så säkra din plats redan nu. Anmälan är obligatorisk.

 

______________________________________________

Medlemmar går gratis, men även du som inte är medlem i Marknadsföreningen i Uppsala kan gå på eventet. Då kostar det 200 kr och kommer på faktura. 

Obligatorisk anmälan för samtliga. Anmäl dig via länken nedan*. En bokningsbekräftelse skickas till din angivna e-postadress efter anmälan. Där hittar du en QR-kod som du ska visa upp vid incheckningen vid eventet.

 

Välkomna!

 

 

Villkor för avanmälan

Om du inte kan komma, avboka din plats via länken i anmälningsmailet senast 48 timmar innan eventet. Vi debiterar en no-show-avgift på 200 kr för de som inte har avanmält sig och inte checkat in hos vår representant på eventet. Genom att boka deltagande godkänner du detta villkor.

 

*När du registrerar dig till denna föreläsning sparar vi dina kontaktuppgifter för att kunna administrera deltagandet samt fullgöra övriga åtaganden enligt Marknadsföreningen i Uppsalas stadgar. Du kan komma att få information om kommande föreläsningar, medlemsaktiviteter, erbjudanden, kallelser till årsmöten samt annan information om föreningens verksamhet samt även information från våra partners kan förekomma via våra nyhetsbrev. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

0,00 SEK

0,00 SEK

200,00 SEK

0,00 SEK