JÄMSTÄLLD MÅLSTYRNING

Halvdagsutbildning (Stockholm)

- Styr mot jämställdhet

Våra verksamhetsmål är det viktigaste verktyget vi har gör att styra våra organisationer och verksamheter - därför är det särskilt viktigt att jämställdhetsintegrera just målen. Hur formulerar vi mål och indikatorer som hjälper oss att styra våra verksamheter mot goda och jämställda resultat? Hur kan vi jämställdhetsintegrera våra styrprocesser? I september erbjuder Forum Jämställdhet en fördjupande halvdagsutbildning i hur vi på ett hållbart sätt jämställdhetsintegrerar målstyrningen.

Datum: 15 september

Tid: 08.00 - 12.00

Pris per deltagare: 4900kr (exkl. moms)

Vid frågor, kontakta info@forumjamstalldhet.se
 

Målgrupp:
Utbildningen vänder sig till dig som arbetar med eller ansvarar för verksamhetsstyrning, som chef eller del av ett arbetslag. Kursen passar både dig som är ny på jämställdhetsintegrering och dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med jämställdhetsintegrering. Utbildningen riktar sig främst till dig som arbetar inom offentlig sektor.

Vad innehåller utbildningen?
Genom att integrera ett jämställdhetsperspektiv i era verksamhetsmål kan vi styra mot bättre, mer jämställda och på lång sikt mer hållbara verksamheter. På så sätt kan ni möta er målgrupps behov på ett mer träffsäkert sätt. Vi kommer att gå igenom goda exempel från andra organisationer, hur vi granskar befintliga styrdokument och vidare formulerar hållbara mål med ett tydligt jämställdhetsperspektiv. Du kommer få med dig inspiration, fördjupad kunskap och praktiska verktyg för att jämställdhetsintegrera mål och indikatorer.

Mer om utbildningen:
Utbildningen genomförs på TCO-huset i Stockholm och innehåller både teoretiska moment och praktiska övningar. Ett viktigt moment består i att lära sig att analysera egna styrdokument och ta fram förbättringsförslag. På så sätt kan du direkt efter utbildningen sätta i gång att jämställdhetssäkra er egen organisations mål och indikatorer.

Vilka håller i utbildningen?
Utbildningen arrangeras av Forum Jämställdhet AB. Vi är ett konsultbolag som ägs av kvinnorörelsens paraply Sveriges Kvinnoorganisationer. Vi har arbetat med jämställdhetsbudgetering och jämställdhetsintegrering i över tio års tid. Utgångspunkten för vårt arbete är att jämställdhet kan bidra till att lösa såväl organisationers som samhällens utmaningar. Varje år arrangerar vi Forum Jämställdhet som är Sveriges största jämställdhetskonferens. Vi ses i Malmö den 7-8 februari 2023!

Betalning och avbokningsvillkor:

  • Boka senast den 7 september 
  • Bokningen är bindande men kan överlåtas till annan deltagare utan extra kostnad genom skriftlig anmälan till info@forumjamstalldhet.se
  • Anmälan faktureras automatiskt via fakturaföretaget Billogram via e-post vid mottagen bokning. 
  • Om ni önskar e-faktura, så välj i nästa steg alternativet Använd EDI-faktura och fyll i ert PEPPOL-id/GLN-nummer, organisationsnummer, EDI-operator och referens.
Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

4900,00 SEK