event-cover-image
Höstexkursionen 2022

Höstexkursionen 2022

Onsdag 28 september 2022, klockan 09:00

Quality Hotel Vänersborg, Nabbensbergsvägen, Vänersborg

Föreningen Skogen arrangerar för 119:e året Höstexkursionen - denna gång kan vi äntligen ses för att diskutera, inspireras och nätverka. Årets markvärdar är Koberg och Ulkeröds Gård.

Höstexkursionen är en spännande och framåtblickande skogsskötselexkursion som under 2022 kommer att fokusera på områdena: 

  • Viltanpassad skogsskötsel

  • Skogens roll i Sveriges landsbygdsutveckling

Start och avslut: Ordinarie program inleds från klockan 09.30 onsdag den 28 september och avslutas ca kl 15.00 torsdag den 29 september. 

Program: Ladda ner program (pdf)

Transport: Transport via buss. Egen bil inte tillåten. 

Djur: Djur får inte medtagas under exkursionen. 

Boende: Exkursionshotell är Quality Hotel Vänersborg.

Exkursionsavgift: 6 895 kr. För alternativet "utan boende" är avgiften 5 695 kr. I priset ingår bland annat luncher, middag, fm- och em-kaffe. Priser är exkl. moms. 

Medlemsrabatt: Om deltagare är medlem i Föreningen Skogen lämnas en rabatt på 350 kr, och priset blir 6 545 kr exkl. moms. Se rabattkod för medlemsrabatt i nyhetsbreven för medlemmar eller skicka en e-post till kansli@skogen.se för kod och medlemsverifiering. 

Tidig ankomst: Ankomst med boende 27/9-28/9 är möjligt genom tillvalsköp i nästa steg av bokningen. Kostnaden är 1 300 kr inkl. gemensam måltid kl. 19.30

Arrangör: Föreningen Skogen i Sverige Service AB.

Vi kan inte längre garantera boende. Vi bokning med boende undersöker vi hotellkapaciteten. Bokningen blir bindande efter vi bekräftat att boende finns tillgängligt.

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

5695,00 SEK

Exkursionsavgift som exkluderar boende och frukost. Eventuell medlemsrabatt i Föreningen Skogen anges i nästa steg genom rabattkod.

Dela