event-cover-image
Hjälp till att ge utsatta västeråsare en lite bättre jul!

Hjälp till att ge utsatta västeråsare en lite bättre jul!

Det finns många som behöver stöd till jul.
Lyckligtvis är vi många som vill hjälpa till!

Arosekens och Lokala Hjälpens julinsamling 2021     
Över 4 000 barn bara här i Västerås lever idag i ekonomiskt utsatta familjer. Hur många västeråsare det är totalt är svårt att få exakta siffror på - något som även gäller för hur många av våra äldre som lever i ensamhet. Men vi vet att behovet av stöd är stort.

Flera lokala hjälporganisationer kommer tillsammans med andra frivilliga att samordna sina insatser denna jul. Detta för att göra julen lite bättre för de många ekonomiskt utsatta och ensamma västeråsare.

Hur kan du vara med och hjälpa till?
Jo, genom att köpa matkassar, presentkort, matlådor eller bara lite medmänsklig omtanke. Det är faktiskt väldigt enkelt:

Köp valfritt antal matkassar till ekonomiskt utsatta familjer, presentkort till barnen eller matlådor till stadens hemlösa. Nytt för i år är att vi dessutom vill göra julen lite gladare även för alla våra ensamma.

 Alla insamlade medel kommer de utsatta till gagn. Skulle det vara så att vi får in mer pengar än vi kan fördela till jul, fortsätter stödet även efter årsskiftet när det stora behovet också finns kvar.

Ett tryggare och bättre Västerås
Vi på Aroseken vill med denna insamling stötta Lokala Hjälpen att samla västeråsarnas stora engagemang för att bygga ett tryggare och bättre Västerås. Ett tryggare Västerås som är bättre att både att bo och leva i.

            

Tack för att du också är med!

PS ett: Ett köp genom denna sida likställs med en gåva till Lokala Hjälpen. Insamlade medel kommer uteslutande att stötta ekonomiskt utsatta eller ensamma västeråsare. 2020 gjorde de organisationer de samarbetar med julen lite bättre för 1 700 västeråsare av vilka 600 var barn. I år siktar vi på ännu fler.

När du gjort dina val bestämmer om du vill ha en faktura, betala via bankgiro eller swisha. Du kan också swisha valfri summa till 123 523 1790. 

PS två: Kontakta Lokala Hjälpen om du vill starta en egen insamling lik denna eller på annat sätt bidra tillsammans med din familj och/eller vänner. De hjälper dig såklart gärna!

PS tre: Vill du ha ett gåvokort som bevis på att du bidragit klicka här!

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

500,00 SEK

250,00 SEK

100,00 SEK

100,00 SEK

Dela