event-cover-image
Hjälp oss på Swedbank att ge utsatta västeråsare en lite bättre jul!

Hjälp oss på Swedbank att ge utsatta västeråsare en lite bättre jul!

Det finns många som behöver stöd till jul.
Lyckligtvis är vi många som vill hjälpa till!

Swedbank Västerås och Lokala Hjälpens julinsamling 2021
Över 4 000 barn i Västerås lever idag i ekonomiskt utsatta familjer. Hur många västeråsare det är totalt vet vi inte, exakta siffror är svåra att få fram - något som även gäller för hur många av våra äldre som lever i ensamhet. Men vi vet att behovet av stöd är stort. Därför kommer flera av våra lokala hjälporganisationer och andra frivilliga att samordna sina insatser även denna jul. Allt för att göra julen bättre för de många ekonomiskt utsatta och/eller ensamma västeråsare. 

Självklart stöttar vi på Swedbank i Västerås Lokala Hjälpen i att sprida julglädje och skapa ett tryggare Västerås som är bättre att både bo, leva, jobba och driva företag i. Genom denna insamling bidrar vi alla till Lokala Hjälpen och därmed även till Lokala Målen och till FN:s Globala Mål. Förra året gjordes julen bättre för 1 700 västeråsare av vilka 600 var barn. I år siktar vi på ännu fler.

Skänk matkassar, presentkort, matlådor eller medmänsklighet som er julgåva! 
Hoppas att du, eller ditt företag också vill vara med att bidra till denna lokala välgörenhet, kanske istället för eller som komplement till andra julgåvor.

Såhär gör du:

  • Välj valfritt antal gåvor nedan.
  • Välj att betala via swish, kort eller faktura.
  • Det är även möjligt att swisha valfri summa till 123 523 1790.
  • Vill du ha ett gåvokort som bevis på att du bidragit klicka här!
  • Notera att alla insamlade medel kommer uteslutande att stötta ekonomiskt utsatta eller ensamma västeråsare. Skulle de insamlade medlen bli mer än vad som kan fördelas under jul, fortsätter stödet även efter årsskiftet då behovet tyvärr finns kvar även då.

Tack för att ni också är med!

 

               

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

500,00 SEK

250,00 SEK

100,00 SEK

100,00 SEK

1000,00 SEK

5000,00 SEK

2500,00 SEK

1000,00 SEK

Dela