event-cover-image
Hjälp oss hjälpa Ukrainska flyktingar i Västerås!

Hjälp oss hjälpa Ukrainska flyktingar i Västerås!

Behoven är många och ändras i takt med att fler som flyr kriget kommer till Sverige och Västerås. Lokala Hjälpen och flera av Västerås ideella organisationer rustar för att snabbt kunna bistå med hjälp, vad den än må vara. Till detta behöver vi pengar. Köp ett presentkort (nedan) idag så vi kan hjälpa en familj på flykt, imorgon!  

 

Alla pengar kommer att gå till presentkort som snabbt ska kunna tillgodose behov så som mat, tele/data/kommunikation, möbler, husgeråd, hygienartiklar, resor/transporter, kompletteringsinköp och annat som är svårt att samla in, sortera, hantera och distribuera. Tack för ditt stöd! ❤️

 

Ett tryggare och bättre Västerås
Vi på Lokala Hjälpen vill samla västeråsarnas stora engagemang för att bygga ett tryggare och bättre Västerås genom de fem Lokala målen: Alla är trygga, ingen ensamhet, ingen psykisk ohälsa, ingen hemlöshet och alla kan arbeta. Ett tryggare Västerås som är bättre att både bo, leva, studera, jobba och driva företag i.

 

Genom denna insamling hjälper vi inte bara medmänniskor på flykt undan krig, vi bidrar alla till Lokala Hjälpen och därmed även till Lokala Målen och till FN:s Globala Mål.

 

Påskgodis eller presentkort
När du får bekräftelse med biljetter behöver du inte göra något mer, det är som ett kvitto på att ditt bidrag har mottagits. Tack för engagemang och omtanke.

 

                

Tack för att ni också är med!

PS ett: Ett köp genom denna sida likställs med en gåva till Lokala Hjälpen. När du gjort dina val bestämmer du dig om du vill ha en faktura, betala via bankgiro eller swisha. Du kan också swisha valfri summa till 123 523 1790.

PS två: Kontakta oss på Lokala Hjälpen om du vill starta en egen insamling likt denna för att bidra tillsammans med kunder, medarbetare, leverantörer eller vänner. Vi hjälper dig gärna!

PS tre: Vill du ha ett gåvokort som bevis på att du bidragit klicka här!

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

50,00 SEK

100,00 SEK

250,00 SEK

500,00 SEK

1000,00 SEK

10000,00 SEK

50000,00 SEK

20,00 SEK

Dela