event-cover-image
Helena Westin

Helena Westin

Torsdag, 2 december 2021 klockan 07:30

Madame Brasserie & Café, Jönköpingsvägen 15, Värnamo

"Kommunikation som bygger varumärken skapar ledarskap" 

Att det bara blir krångligare och mer komplext, både företagandet och samhället, håller nog de allra flesta med om. Och just därför behöver vi som vill lyckas, bli ännu bättre på att kommunicera, att marknadsföra och att få ut våra budskap. Berätta våra historier. För skillnaden mellan de som verkligen blir framgångsrika och de som bara kämpar på är oftast hur de kommunicerar.

 Varför det är så och tips på hur det kan göras kommer Helena Westin att förklara med både filosofiska, neurologiska och konkreta exempel.

Helena Westin är specialist på varumärken, kommunikation och ledarskap. Helena är ordförande för Sveriges Kommunikationsbyråer och har idag en styrelseportfölj med bland andra Sveriges Television, varumärkes- och designbyrån Identity Works, AIX Arkitekter, fintech startup’en Fairlo, Växjö grundade Briox och RFSLs insamlingsstiftelse. 1998 var Helena en av dem som tog Pride till Sverige. Alltså bred erfarenhet av både kommersiella bolag och aktivism.

Välkomna till en frukostföreläsning som kanske, kanske kan få dig att tänka en ny tanke eller två, eller få bekräftelse på att du redan är på rätt spår när det gäller den svåra konsten att bygga starka varumärken!

Program

07.30 – Mingel & frukost
08.10 – Föreläsning av Helena Westin
09.20 – avslut

 

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

0,00 SEK

Inkl. frukost på Madame Brasserie
Ingår i ditt medlemskap.

300,00 SEK

inkl. moms 0%
Betalning sker via PayPal, Billogram eller SWISH.

Dela