event-cover-image
Heldag med ®Rise Up meditationer

Heldag med ®Rise Up meditationer

Lördag 18 mars 2023, klockan 09:30

Heldag, installera din 5D kropp, , Torggatan 2, Falkenberg

®RISE UP meditationer
Installera din 5D kropp under en heldag på plats

Lördag 18 Mars

NU äntligen kommer en heldag med trancekanaliserade meditationer för dig som vill vara i din uppstigningsprocess!

Ta emot de nya koderna för att påbörja installationen till din 5 D-kropp från grunden som sker i 5 olika steg. Det första steget är att förhöja vår fysiska kropp så att den aktivt kan fortsätta med energiförhöjningar i sin egen takt. Det är här som ®Rise Up meditationerna som trance-kanaliseras, kan hjälpa dig med alla dessa olika förhöjningar.

För att få tillgång till de 5 olika stegen krävs en heldag med ca 3–4 trancekanaliserade meditationer, där acceleration kommer att ske succesivt med din uppstigningsprocess.

Under pandemin hände mycket med mänsklighetens kroppar. Vi är på väg in i högre dimensioner och för att kunna följa med i den utvecklingen behöver vi först göra oss av med det som tillhör 3dje dimensionens slöjor. Att börja ”se” klart över vad som pågår, karmasläpp och mycket som håller oss tillbaka, vi behöver hitta tillbaka till oss själva.

Mycket information kom till mig i början och under pandemin angående vår 5-D-kropp och NU är det dags att överlämna och vara kanal för dig som är villig och redo att påbörja att installera din 5 D-kropp från grunden.

Du förhöjer dina inre organ som nu har möjlighet att tona in sig på de linjer och elektroder som tillhör denna installation till din 5 D-kropp. Det görs en analys av din 3 D-kropp som kan påvisa vem du är och var du kommer ifrån. Här börjar de olika linjerna att förstå att en förändring är möjlig i den form du befinner dig.

Fortfarande är DNA-strängarnas stjärnor, kristallina trådar och spiraler, avkodningar av gamla register aktuella. Vi kommer att lyfta er in i dem högre dimensioner från 5 till 128. Öppningar och aktiveringar av nya chakran ovanför 9 chakrat och från 5:e dimensionen påbörjar arbetet redan när vi startar. De kristallina trådarna är också aktuella för er för att framöver nå upplysning. Edra 12 DNA strängar kommer även att förhöjas till de 3 stora galaktiska portarna för att få den 13:de strålen. Är du redo kan just nu installeras 38 DNA strängar för mänskligheten.
 

Beroende på vilken sammansättning av grupp som bildas har vi i nuläget svårt att ge er mer information. Vi hoppas på ett samarbete denna dag och önskar er alla välkomna!

Beroende på vad som sker under denna speciella dag, kan eventuellt en fortsättningskurs ske!

Plats: Torggatan 2, Falkenberg
Kl: 9.30-ca 16.00
 

2023 FIRAR ANNIAS ASK 25 ÅR!
Vi lämnar dig 20 % rabatt denna speciella dag!

 

Ditt Pris:  1 120kr. Ordinarie pris: 1400 kr.
Ingår nyttig fika och frukt, te och kaffe under dagen!
Vi tar lunch och pauser mellan varje trancekanaliserad meditation.
Läs mer på vår hemsida för praktisk information!
Din bokning är bindande!                                

Det ingår mentor-samtal i grupp efter meditationerna, vilket innebär att skräddarsydd information överlämnas till varje deltagare.
Inget måste, bara för de som vill.

OBS!! Begränsat antal platser! Först till kvarn!

Väl mött!
Annia
Löwentun     
Annias ASK

Läs gärna mer på vår hemsida om våra Meditationer!
www.annialowentun.se

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

1120,00 SEK

Dela