event-cover-image
Flykting, militär, krögare och internationell fotbollsdomare

Flykting, militär, krögare och internationell fotbollsdomare

Måndag 27 mars 2023, klockan 11:30

Hotel Plaza, Kopparbergsvägen 10, Västerås

Välkommen att höra Mohammed Al-Hakim berätta om ”sin resa" på Lokala Hjälpens Hållbarhetslunch måndag den 27 mars.

Efter flera år på flykt från Irak via bland annat Syrien, Kuwait och Ryssland landade familjen Al-Hakim i Västerås. Mohammed var då åtta år och började omedelbart att spela fotboll. Redan som 12-åring började han som domare och blev distriktsdomare som 16-åring, elitdomare som 27-åring och FIFA-domare innan han fyllt 30! En otrolig karriär vid sidan om sin utbildning och sitt arbete inom det militära.

Mohammed som idag även driver restaurang i Köping kommer att berätta om sina minnen som barn och hur viktigt det är för flyktingar att kunna komma in i det svenska samhället. Lite ledarskap blir det också och förmodligen även lite fotboll så här dagarna innan den allsvenska premiären. 

Varmt välkommen till en intressant lunch på Hotel Plaza måndag den 27 mars när det passar dig mellan 11.30-13.30

Kom och gå som du vill men var på plats 12.10-12.50 (c:a) när Mohammed står scenen (Det går även bra att äta då). Och har du tid så stanna gärna en stund efter och så minglar vi lite.

Plaza bjuder på lokalen och Mohammed på sin föreläsning så du betalar endast för lunchen. Boka nedan och betala med swish eller kort i steg två. Och glöm inte att ange eventuell specialmat eller allergener i meddelanderutan.

Varmt välkomna - hoppas vi ses på Hotel Plaza!

Plaza Västerås                       

Tillsammans för ett hållbart Västerås!
Genom Lokala Hjälpens nystartade Hållbarhetsprogram vill vi stötta er företag i ert hållbarhetsarbete och samtidigt hjälpa er att redovisa ert engagemang. Som ytterligare en del i detta tänker vi att inspiration och utbildning är viktigt.

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

145,00 SEK

10,00 SEK

100,00 SEK

Dela