event-cover-image

Gunnar Söderström - Ditt bästa jag: en inspirationsföreläsning om tankekraft och hur vi påverkar varandra.

Torsdag 20 april 2023, klockan 07:30

Brasserie21, Sjukhusvägen 12, UPPSALA

Gunnar Söderström - Ditt bästa jag

En inspirationsföreläsning om tankekraft och hur vi påverkar varandra.

Inom idrotten vet man sedan länge att känslorna påverkar prestationen väldigt tydligt. Det är därför många elitidrottare nu för tiden använder mental träning, så en bra känsla kan leda till en bra prestation. Nu kan man tydligt bevisa att en bra känsla inte bara påverkar idrott, den påverkar nästan allt. Allt från IQ-tester till kreativitet och försäljning. Häng med på en mycket inspirerande stund med bra energi och få en fin skjuts in i våren.

 

 

Om Gunnar Söderström

Gunnar är utbildad naprapat, personlig tränare och kostrådgivare. Mellan åren 1999-2012 tävlade han i triathlon på elitnivå i Sverige. Han har även haft flera uppdrag för bland annat FIFA och svenska fotbollsklubbar. Han är dessutom mental tränare för Brynäs ishockeylag och är ansvarig för samtliga domare i allsvenskan. Man har även kunnat se honom i TV-programmet Vardagspuls, där han medverkar som löparexpert vid Lidingöloppet. Hans lärdomar från idrotten har visat sig vara mycket användbara för såväl grupper som individer även inom arbetslivet.

Gunnar Söderströms föreläsningar brukar oftast beskrivas som en injektion av inspiration och motivation.

https://www.gunnarsoderstrom.se/

______________________________________________

Medlemmar går gratis, men även du som inte är medlem i Marknadsföreningen i Uppsala kan gå på eventet. Då kostar det 200 kr och kommer på faktura. Frukosten serveras från 07.30 och föreläsningen börjar 08.00.

Obligatorisk anmälan för samtliga. Anmäl dig via länken nedan*. En bokningsbekräftelse skickas till din angivna e-postadress efter anmälan. Där hittar du en QR-kod som du ska visa upp vid incheckningen vid eventet.

 

Välkomna!

 

 

Villkor för avanmälan

Om du inte kan komma, avboka din plats via länken i anmälningsmailet senast 48 timmar innan eventet. Vi debiterar en no-show-avgift på 200 kr för de som inte har avanmält sig och inte checkat in hos vår representant på eventet. Genom att boka deltagande godkänner du detta villkor.

 

*När du registrerar dig till denna föreläsning sparar vi dina kontaktuppgifter för att kunna administrera deltagandet samt fullgöra övriga åtaganden enligt Marknadsföreningen i Uppsalas stadgar. Du kan komma att få information om kommande föreläsningar, medlemsaktiviteter, erbjudanden, kallelser till årsmöten samt annan information om föreningens verksamhet samt även information från våra partners kan förekomma via våra nyhetsbrev. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

0,00 SEK

0,00 SEK

200,00 SEK

0,00 SEK

0,00 SEK