God morgon Uddevalla

God morgon Uddevalla

Onsdag 15 maj 2024, klockan 07:30

Live by Carlia, Norra Drottninggatan 26, Uddevalla

Välkommen till God morgon Uddevalla 

God morgon Uddevalla är ett uppskattat och återkommande evenemang, en kombination av en gemensam frukost och givande nätverkande. Nytt för i år är att God morgon Uddevalla bjuder in till spännande föreläsningar inom områden som våra medlemmar efterfrågat. Andra temat för i år är "Vägen till ett lönsamt företag" med Annette Ögren från Anacka.

Vägen till ett lönsamt företag

Denna morgon kommer vi utforska centrala aspekter för framgångsrik affärsutveckling. Vi får inblick i strategiska element som driver tillväxt inom organisationer.

Bland annat kommer föreläsningen belysa vikten av gemensamma värdegrunder och hur vi identifierar och hanterar frågor av väsentlig karaktär. Betydelsen av mod och handlingskraft vid beslutsfattande samt hur man säkerställer genomförandet av dessa beslut för att möjliggöra positiv utveckling. Dessutom kommer föreläsningen att belysa vikten av lyhördhet för att fånga upp underliggande signaler och osagda behov inom organisationen.

Föreläsningen "Vägen till ett lönsamt företag" ger dig insikter om vad som krävs för att öka lönsamheten i ditt företag. 

Vem är Annette?

Annette Ögren är delägare och driver Anacka. Ett företag med fokus på ägarfrågor, företagsutveckling och transaktioner. Dessutom är hon en framstående affärsledare och för närvarande ordförande i fem dynamiska tillväxtbolag. Hon har en imponerande erfarenhetsbank när det kommer till att navigera och driva organisationer mot framgång. 

Biljett Pris Antal Pris / Antal

195,00 SEK