event-cover-image

Gabriella Lockwall - Utveckla ditt kroppsspråk och förbättra din kommunikation

Fredag 7 oktober 2022, klockan 07:30

Uppsala konsert och kongress, Vaksalagatan 1, UPPSALA

Marknadsföreningen hälsar dig varmt välkommen till denna frukostföreläsning tillsammans med Gabriella Lockwall.

Gabriella Lockwall är expert på kroppsspråk och icke-verbal kommunikation. Med över 20 års erfarenhet anses hon vara en av Sveriges ledande inom området. Med humor och exempel från verkligheten belyser hon vanliga utmaningar och visar på enkla metoder som kan öka din medvetenhet och stärka upp din icke-verbala kommunikation med kunder och medarbetare.

Gabriellas kunskap inom området bygger på mångårig erfarenhet av olika miljöer, en gedigen utbildning och ett aktivt liv som skådespelare. Hon är en uppskattad föreläsare och kursledare och har stått på scener som Berns, Göta lejon, Mosebacke, och Skansen.

Läs mer om Gabriella på Lockwall Kommunikation.


Medlemmar går gratis, men även du som inte är medlem i Marknadsföreningen i Uppsala kan gå på eventet. Då kostar det 200 kr och kommer på faktura. Frukosten serveras från 07.30 och föreläsningen börjar 08.00.

Obligatorisk anmälan för samtliga. Anmäl dig via länken nedan*. En bokningsbekräftelse skickas till din angivna e-postadress efter anmälan. Där hittar du en QR-kod som du ska visa upp vid incheckningen vid eventet.

 

Välkomna!

 

 

Villkor för avanmälan

Om du inte kan komma, avboka din plats via länken i anmälningsmailet senast 48 timmar innan eventet. Vi debiterar en no-show-avgift på 200 kr för de som inte har avanmält sig och inte checkat in hos vår representant på eventet. Genom att boka deltagande godkänner du detta villkor.

 

*När du registrerar dig till denna föreläsning sparar vi dina kontaktuppgifter för att kunna administrera deltagandet samt fullgöra övriga åtaganden enligt Marknadsföreningen i Uppsalas stadgar. Du kan komma att få information om kommande föreläsningar, medlemsaktiviteter, erbjudanden, kallelser till årsmöten samt annan information om föreningens verksamhet samt även information från våra partners kan förekomma via våra nyhetsbrev. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

0,00 SEK

0,00 SEK

200,00 SEK

0,00 SEK