event-cover-image
Frida Boisen | 9 juni

Frida Boisen | 9 juni

Torsdag 9 juni 2022, klockan 07:30

Madame Brasserie & Café, Jönköpingsvägen 15, Värnamo

Frida Boisen är programledare på TV3 för ”Trolljägarna” och ”Lyxfällan” och en av  landets mest populära talare och konferencier. Hon är  ständigt aktuell med sina uppmärksammade krönikor i Aftonbladet, med sina bästsäljande böcker och som ledande digital expert.

Hon brinner för berättande som berör – oavsett om det är på scen, i tv, i bok eller i krönikor. Frida älskar att inspirera inom ämnen som digitalisering, sociala medier, jämställdhet och hållbar förändring.

2019 mottog hon priset som Årets kvinnliga entreprenör och som Årets digitala influencer. Hon har också prisats under 2019 av svenska FN-förbundet för sitt arbete för att folkbilda om FN:s globala hållbarhetsmål.

Frida Boisen är stolt ambassadör för Friends.

Tidigare har Frida utsetts till Årets Branschpersonlighet på Sthlm Media Week, till Årets digitala ledare, till en av Sveriges topp tre digitala superprofiler och en av Sveriges mäktigaste personer, av tidningen Fokus. Frida Boisen är världsmästare på sociala medier och tilldelades första pris för Best use of social media på tidningsvärldens Oscarsgala, INMA Awards i San Francisco.

Tidigare chefredaktör för GT/Expressen, ToppHälsa, Plaza Kvinna, Allt om Resor, vice VD och digital chef på Bonnier Magazines & Brands och digital strateg på Dagens industri, sociala medier-expert på SVT och krönikör på Expressen. Hon är författare till böckerna ”Digital Succé”  och ”Digital Passion”.

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

0,00 SEK

400,00 SEK