event-cover-image
Fotbollsstudion på Stadt!

Fotbollsstudion på Stadt!

Tisdag 24 maj 2022, klockan 18:00

Elite Stadshotellet, Stora Torget 7, Västerås

Lokala Hjälpen hälsar välkommen till:

Fotbollsstudion på Stadt 

- med expertvolontärerna Erik Niva, Vicki Blommé, Mikael Lustig, Kalle Karlsson och Björn Johnson.

Var och när:
- Tisdag 24 maj kl 18.00-19.30
- Elite Stadshotellets festvåning 
- Baren utanför festvåningen öppnar kl 17. Bishop Arms har öppet från 16 till midnatt som vanligt. Vill du äta bokar du bord här: https://www.bishopsarms.com/vara-pubar/vasteras/?boka
- Köp din biljett nedan och notera att alla pengar (100%) går oavkortat till Lokala Hjälpen och deras ambition att även ge barn i ekonomiskt utsatta familjer möjligheten att idrotta.  

Premier League, La Liga Serie A och Ligue A  slutade alla i helgen före detta snack och på lördagen efter är det final i Champions League. Här hemma är både Allsvenskan och Superettan igång och i höst är det ett VM utan Sverige. Vem vet kanske kommer frågan om Västgerås-fotbollen också upp?  - Så det finns mycket att snacka om den 24 maj! 

Därför är vi lika glada som stolta att kunna presentera våra fantastiska expertvolontärer:

Erik Niva
Sveriges mest uppskattade sportjournalist som syns i Viasat och Sportbladet. Skrivit ett antal hyllade böcker om fotboll och kan berätta de små som stora anekdoterna som ingen annan.

Vicki Blommé
Västeråsare som efter egna fotbollskarriären specialiserade sig på italiensk fotboll. Numera studioexpert i Cmore där hon pratar både italiensk fotboll och Champions League.

Mikael Lustig
Före detta landslagsspelare med 94 A-landskamper för Blågult. Mångårigt utlandsproffs i Rosenborg, Celtic och Gent. Idag mittback i allsvenska AIK.

Kalle Karlsson
VSK:s huvudtränare och tidigare Premier League-expert på Sportbladet. Har idag pausat journalistiken och ställt sig vid sidlinjen.

Björn Johnson
Tidigare programledare för populära webbprogrammet ”08 Fotboll” på Svenskafans. Arbetar idag med produktionerna på Viasat. Expert på allsvenskan. Det är Björn som kommer att leda snacket på scen.
   Event för ett hållbart Västerås!

Lokala Hjälpen som drivs av Företagsvolontärerna vill tillsammans med lokala hjälporganisationer samla alla västeråsares stora engagemang för att bygga en
bättre stad genom de fem Lokala målen: Alla är trygga, ingen ensamhet, ingen psykisk ohälsa, ingen hemlöshet och alla kan arbeta.
Stort tack till experterna ovan och Elite Stadshotellet för att ni gör denna insamling möjlig!

PS ett: Ett bokning på denna sida likställs med en gåva till Lokala Hjälpen. När du gjort dina val bestämmer du dig om du vill ha en faktura, betala via bankgiro eller swisha. Du kan också swisha valfri summa till 123 523 1790.

PS två: Företagspaketen kan såklart faktureras. 

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

200,00 SEK

300,00 SEK

500,00 SEK

5000,00 SEK

10000,00 SEK

Dela