Följ med på AXS fisketour till Gotland 2024

Följ med på AXS fisketour till Gotland 2024

Torsdag 25 april 2024, klockan 06:40

Gotland

Den 25-28 april vill vi bjuda med er på premiären av AXS fisketour. Resan kommer att gå till Gotland där vi tillsammans fiskar havsöring. Vi kommer att hinna med två dagars fiske, grillning och förhoppningsvis en oförglömlig naturupplevelse.

Har du alltid drömt om att fiska i världsklass? Då har du en unik möjlighet att uppleva det på Gotland! Ön är känd för sina exceptionella fiskemöjligheter längs en imponerande 80 mil lång kuststräcka som är öppen för fiske året runt.

Det som gör fisket på Gotland extra speciellt är den vilda och välmående havsöringen. Ön har förmånen att ha ett eget naturligt bestånd av denna fantastiska fisk, vilket skiljer sig från många andra platser där havsöring odlas.

För fisket krävs vadarbyxor samt spinnspö eller flugspö. Var och en orndar med sin egen utrustning inför resan.

Vi kommer att bo i moderna stugor med 3-4 personer i varje stuga. Stugorna ligger i en vacker skogsglänta på Gotlands norra kust.

Slut upp med oss för en oförglömlig fiskeresa och utforska det spännande fisket på Gotland. Vi ser fram emot att dela denna extraordinära fiskeupplevelse med dig!

Kostnaden för att följa med på denna resa är 5000 kr/person.

I detta ingår boende, fiske, mat och dryck.

Utöver detta tillkommer biljett för båtresan. Alla anvarar för sin egen resa till och från Gotland samt bokar sin egen biljett. Era bilar kommer att behövas på plats för att kunna ta oss till och från olika fiskeställen. När vi vet vilka som kommer följa med kan vi se vilka som vill samåka.

Missa inte denna chansen. Sista anmälan är den 12 mars, men det är ett begränsat antal platser så anmäl er redan idag. Anmälan är bindande.

Bokningstyp Antal Pris / Antal
Fullbokat