FOKUSUTBILDNING: JÄMSTÄLLD MÅLSTYRNING

Halvdagsutbildning (Stockholm)

- Styr mot jämställdhet

Hur formulerar vi mål och indikatorer som hjälper oss att styra våra verksamheter mot goda och jämställda resultat? Hur kan vi jämställdhetsintegrera våra styrprocesser? Våra verksamhetsmål är det viktigaste verktyget vi har för att styra våra organisationer och verksamheter. Välkommen till en fokuserad utbildning i hur vi genom målstyrningen kan styra mot mer jämställda och hållbara verksamheter.

Datum: 19 april 2023

Tid: 09.30 - 12.30

Vart: Stockholm (Mer information om lokal och adress tillkommer)

Pris per deltagare: 4900kr (exkl. moms)

Vid frågor, kontakta info@forumjamstalldhet.se
 

Målgrupp:
Utbildningen vänder sig till dig som arbetar med eller ansvarar för verksamhetsstyrning som chef, främst inom offentlig sektor. Kursen passar både dig som är ny på jämställdhet och dig som har tidigare erfarenhet av jämställdhetsarbete.

Vad innehåller utbildningen?
Utbildningen ger en teoretisk grund till arbetet med att integrera ett jämställdhetsperspektiv i mål och indikatorer men också möjlighet till interaktivt och praktiskt lärande, där du får öva dig i att analysera egna styrdokument och ta fram bättringsförslag. Under utbildningens olika steg kommer vi gå igenom goda exempel från andra organisationer. Du kommer att få med dig inspiration, kunskap och praktiska verktyg att jämställdhetsintegrera mål och indikatorer.

Vilka håller i utbildningen?
Utbildningen arrangeras av Forum Jämställdhet Sverige AB. Vi är ett värderingsdrivet konsultbolag som ägs av kvinnorörelsens paraply Sveriges Kvinnoorganisationer. Vi har arbetat med jämställdhetsbudgetering och jämställdhetsintegrering i över tio års tid. Utgångspunkten för vårt arbete är att jämställdhet kan bidra till att lösa såväl organisationers som samhällets utmaningar. Varje år arrangerar vi Forum Jämställdhet som är Sveriges största jämställdhetskonferens. Vi ses i Malmö den 7-8 februari 2023!

Betalning och avbokningsvillkor:

  • Boka senast den 12 april
  • Bokningen är bindande men kan överlåtas till annan deltagare utan extra kostnad genom skriftlig anmälan till info@forumjamstalldhet.se
  • Anmälan faktureras automatiskt via fakturaföretaget Billogram via e-post vid mottagen bokning. 
  • Om ni önskar e-faktura, så välj i nästa steg alternativet Använd EDI-faktura och fyll i ert PEPPOL-id eller GLN-nummer, organisationsnummer, EDI-operator och referens.
Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

4900,00 SEK