event-cover-image
Etac webinar: Möt vår stora familj – Etac Swift Mobil-2

Etac webinar: Möt vår stora familj – Etac Swift Mobil-2

Flera tillfällen

Digitalt webinar via Teams

Ett 1-timmes webinar där du får vara med och upptäcka möjligheterna med Etac Swift Mobil-2.

Varje användare ser olika ut och har olika behov – möt vår stora familj av mobila duschstolar. Vi går igenom grundinställningar och hur du kan anpassa Swift Mobil-2 efter olika kroppsformer.

Innehåll

• Grundinställningar
• Familjen Swift Mobil-2
• Inställning för olika kroppsformer
• Tillbehör
• Värdighet Hela Livet

Mål: Du som förskrivare ska få lära dig om Swift Mobil 2´s inställningsmöjligheter. Få kunskap om hur du kan anpassa Swift Mobil 2 till olika kroppsformer.
För vem: Utbildningen vänder sig främst till dig som är förskrivare och arbetar med mobila duschstolar.
Tid: 1 h
Kursledare: Josefina Frisk, Key Account Manager/Utbildare

Bokningsbekräftelse

I direkt anslutning till din bokning av ett webinar skickas en bekräftelse med länk till webinaret till angiven e-postadress. NOTERA: Om du inte erhållit någon bekräftelse i din inkorg, titta i din skräppost.

Om du inte har möjlighet att delta, vänligen avboka din plats genom att svara på ditt bekräftelsemail. Då vi har ett begränsat antal platser kan vi på så sätt erbjuda platsen till en annan deltagare.

Om ett webinar är fullbokat kan du alltid ställa dig på vår reservlista. Välj det aktuella datumet, tryck på knappen för intresseanmälan som dyker upp. Skriv in din e-postadress och du kommer få ett mail när någon avbokat. Följ instruktionen i mailet och boka din plats om du fortfarande vill delta.

Anmälan Antal Pris / Antal

Dela