event-cover-image
Etac webinar: Upptäck Etac Cross 6

Etac webinar: Upptäck Etac Cross 6

Flera tillfällen

Digitalt webinar via Teams

Upptäck Cross 6 - marknadens mest inställbara allroundrullstol med ännu enklare justeringar som sparar tid.

Under detta 1 timmes webinar berättar vi om utvecklingen av Cross 6, där vi samarbetat med förskrivare och hjälpmedelstekniker. Ett samarbete som resulterat i snabbare, tydligare och enklare inställningar.

Innehåll

• Bakgrund
• Nya 3A ryggen - enklare justering
• Ny offsetdesign
• Nya smarta lösningar

Mål: Du som förskrivare ska bli medveten om Cross 6 nyheter och inställningsmöjligheter. Att enkla justeringar sparar tid vilket möjliggör att fler användare får en rullstol som stärker förmågan till aktivitet.
För vem: Utbildningen vänder sig främst till dig som är förskrivare och arbetar med manuella rullstolar.
Tid: 1 h
Kursledare: Josefina Frisk, Key Account Manager/Utbildare

Bokningsbekräftelse

I direkt anslutning till din bokning av ett webinar skickas en bekräftelse med länk till webinaret till angiven e-postadress. NOTERA: Om du inte erhållit någon bekräftelse i din inkorg, titta i din skräppost.

Om du inte har möjlighet att delta, vänligen avboka din plats genom att svara på ditt bekräftelsemail. Då vi har ett begränsat antal platser kan vi på så sätt erbjuda platsen till en annan deltagare.

Om ett webinar är fullbokat kan du alltid ställa dig på vår reservlista. Välj det aktuella datumet, tryck på knappen för intresseanmälan som dyker upp. Skriv in din e-postadress och du kommer få ett mail när någon avbokat. Följ instruktionen i mailet och boka din plats om du fortfarande vill delta.

Anmälan Antal Pris / Antal

Dela