event-cover-image
Etac webinar: Upp & Stå

Etac webinar: Upp & Stå

Flera tillfällen

Digitalt webinar via Teams

Ett 1 timmes webinar om hur olika hjälpmedel kan aktivera patienten att komma upp och stå

I denna utbildning kommer vi bland annat att gå igenom ergonomiska principer vid uppresning, hur man bäst utnyttjar det naturliga rörelsemönstret och hur olika hjälpmedel kan stödja aktivering.

Innehåll

• Kunskapssammanställning från arbetsmiljöverket
• Ergonomiska principer vid uppresning
• Att utnyttja det naturliga rörelsemönstret och att ta tillvara individens förmågor vid uppresning
• Produktgenomgång av Etacs hjälpmedel som stödjer aktivering

Mål: Att du som förskrivare ska få ökad kunskap om hur olika hjälpmedel kan aktivera dina patienter att komma upp och stå, samt att du ska känna dig trygg med att undervisa omvårdnadspersonal i säkerhet vid uppresning och användande av dessa hjälpmedel.
För vem: Denna utbildning vänder sig i första hand till dig som förskriver/rekommenderar hjälpmedel
Tid: 1 h
Antal deltagare: Max 35 deltagare per tillfälle
Kursledare: Inger Skärin, Säljare/Utbildare och Caisa Jerrå, Säljare/Utbildare

Bokningsbekräftelse

I direkt anslutning till din bokning av ett webinar skickas en bekräftelse med länk till webinaret till angiven e-postadress. NOTERA: Om du inte erhållit någon bekräftelse i din inkorg, titta i din skräppost.

Om du inte har möjlighet att delta, vänligen avboka din plats genom att svara på ditt bekräftelsemail. Då vi har ett begränsat antal platser kan vi på så sätt erbjuda platsen till en annan deltagare.

Om ett webinar är fullbokat kan du alltid ställa dig på vår reservlista. Välj det aktuella datumet, tryck på knappen för intresseanmälan som dyker upp. Skriv in din e-postadress och du kommer få ett mail när någon avbokat. Följ instruktionen i mailet och boka din plats om du fortfarande vill delta.

Anmälan Antal Pris / Antal

Dela