event-cover-image
Etac webinar: Sitta rätt med StarLock

Etac webinar: Sitta rätt med StarLock

Tisdag 28 maj 2024, klockan 13:00

Digitalt webinar via Teams

StarLock är en stabil sittdyna med obegränsade positioneringsmöjligheter och mycket god tryckfördelning.

Ett 1 timmes webinar om möjligheterna med sittdyna StarLock. Vi går igenom StarLock´s inställningsmöjligheter och visar praktiskt hur en utprovning kan göras.  

Innehåll

• Principen med StarLock
• Inställningsmöjligheter
• Praktisk genomgång 
• Användningsområden

Mål: Du som förskrivare ska få en ökad förståelse för när och varför du ska välja sittdyna StarLock. Få inspiration till lösningar kopplat till patientfall.
För vem: Utbildningen vänder sig främst till dig som är förskrivare och arbetar med sittdynor.
Tid: 1h
Kursledare: Josefina Frisk, Key Account Manager/Utbildare

Bokningsbekräftelse

I direkt anslutning till din bokning av ett webinar skickas en bekräftelse med länk till webinaret till angiven e-postadress. NOTERA: Om du inte erhållit någon bekräftelse i din inkorg, titta i din skräppost.

Om du inte har möjlighet att delta, vänligen avboka din plats genom att svara på ditt bekräftelsemail. Då vi har ett begränsat antal platser kan vi på så sätt erbjuda platsen till en annan deltagare.

Om ett webinar är fullbokat kan du alltid ställa dig på vår reservlista. Välj det aktuella datumet, tryck på knappen för intresseanmälan som dyker upp. Skriv in din e-postadress och du kommer få ett mail när någon avbokat. Följ instruktionen i mailet och boka din plats om du fortfarande vill delta.

Anmälan Antal Pris / Antal

Dela