event-cover-image
Etac webinar: Positioneringslösningar i R82 Caribou

Etac webinar: Positioneringslösningar i R82 Caribou

Torsdag 15 juni 2023, klockan 08:30

Digitalt webinar via Teams

En 75 minuters utbildning med fördjupning kring R82 Caribou
– den flexibla tippbrädan för både rygg- och magstående

Under denna fördjupningsdel fokuserar vi på lösningar för stöd och positionering i stående. Hur kan Caribou kombineras för att ge användaren rätt stöd och i viss mån korrigering vid ståträning? Vi går igenom olika inställningar för att uppnå postural kontroll samt möjliggöra aktiviteter i Caribou.

Innehåll

• Kort repetition av R82 Caribou
• Måttguide stå
• Kombinationer basplatta och toppdyna
• Stöd och positionering utifrån individuella behov
• Abduktion i Caribou
• Bildgalleri positioneringslösningar i Caribou

Mål: Du som förskrivare ska få en fördjupad kunskap om Caribous funktioner och inställningsmöjligheter med hjälp av olika tillbehör och inställningar.
För vem: Utbildningen vänder sig till dig som önskar en fördjupad kunskap kring Caribou och som besitter en viss baskunskap, exempelvis genom att ha gått basutbildningen R82 Meerkat/R82 Caribou.
Tid: 1 h 15 min
Kursledare: Liv Nyberg/Pernilla Linde, Säljare/Utbildare

Bokningsbekräftelse

I direkt anslutning till din bokning av ett webinar skickas en bekräftelse med länk till webinaret till angiven e-postadress. NOTERA: Om du inte erhållit någon bekräftelse i din inkorg, titta i din skräppost.

Om ett webinar är fullbokat kan du alltid ställa dig på vår reservlista. Välj det aktuella datumet, tryck på knappen för intresseanmälan som dyker upp. Skriv in din e-postadress och du kommer få ett mail när någon avbokat. Följ instruktionen i mailet och boka din plats om du fortfarande vill delta.

Anmälan Antal Pris / Antal

Dela