event-cover-image
Etac webinar: Hur väljer jag rätt glidlakan?

Etac webinar: Hur väljer jag rätt glidlakan?

Flera tillfällen

Digitalt webinar via Teams

Ett 1 timmes webinar om hur du väljer rätt och bäddar rätt med glidlakan

I denna utbildning kommer vi att gå igenom vad som är viktigt att tänka på vid val av glidlakan samt hur man väljer rätt glidlakan utifrån patientens förmågor och behov.

Innehåll

• Att ta tillvara individens förmågor
• Hur väljer jag rätt 2Direction glidlakan
• När väljer jag att komplettera med draglakan eller 4Direction gliddraglakan
• Genomgång av Etacs sortiment av glidlakan samt hur de bäddas
• Genomgång av Förskrivarguide och Bäddguide – tydliga guider som underlättar att välja rätt glidlakan och bädda rätt
• Praktiska tips 

Mål: Du som förskrivare ska få ökad förståelse och kunskap om hur du väljer rätt Immedia SatinSheet glidlakan, samt att du ska känna dig trygg med att undervisa omvårdnadspersonal hur dessa ska användas.
För vem: Utbildningen vänder sig i första hand till dig som förskriver/ordinerar glidlakan, samt enhetschefer och omvårdnadspersonal.
Tid: 1 h
Antal deltagare: Max 35 deltagare per tillfälle
Kursledare: Caisa Jerrå, Säljare/Utbildare och Inger Skärin, Säljare/Utbildare.

Bokningsbekräftelse

I direkt anslutning till din bokning av ett webinar skickas en bekräftelse med länk till webinaret till angiven e-postadress. NOTERA: Om du inte erhållit någon bekräftelse i din inkorg, titta i din skräppost.

Om du inte har möjlighet att delta, vänligen avboka din plats genom att svara på ditt bekräftelsemail. Då vi har ett begränsat antal platser kan vi på så sätt erbjuda platsen till en annan deltagare.

Om ett webinar är fullbokat kan du alltid ställa dig på vår reservlista. Välj det aktuella datumet, tryck på knappen för intresseanmälan som dyker upp. Skriv in din e-postadress och du kommer få ett mail när någon avbokat. Följ instruktionen i mailet och boka din plats om du fortfarande vill delta.

Anmälan Antal Pris / Antal

Dela