event-cover-image
Etac webinar: Etac Prio 3A för olika kroppsformer

Etac webinar: Etac Prio 3A för olika kroppsformer

Tisdag 4 juni 2024, klockan 13:00

Digitalt webinar via Teams

Varje rullstolsanvändare ser olika ut och har olika behov. Lär dig hur du kan justera och anpassa komfortrullstol Prio 3A till olika användare. 

Vi visar praktiskt hur du kan justera Prio 3A efter olika kroppsformer och behov. Vi går igenom smarta lösningar och utvalda tillbehör. Målet är att stärka användarens förmågor, förhindra funktionsnedsättningar och förbättra sittkomforten över tid.

Innehåll

Bakgrund
Inställningsmöjligheter
Olika kroppsformer 
Tillbehör

Mål: Du som förskrivare ska lära dig hur du kan justera Prio 3A efter olika kroppsformer och behov. Få kunskap om tillbehör till komfortrullstol Prio 3A. 
För vem: Utbildningen vänder sig främst till dig som är förskrivare och arbetar med manuella rullstolar .
Tid: 1 h
Kursledare: Josefina Frisk, Key Account Manager/Utbildare

Bokningsbekräftelse

I direkt anslutning till din bokning av ett webinar skickas en bekräftelse med länk till webinaret till angiven e-postadress. NOTERA: Om du inte erhållit någon bekräftelse i din inkorg, titta i din skräppost.

Om du inte har möjlighet att delta, vänligen avboka din plats genom att svara på ditt bekräftelsemail. Då vi har ett begränsat antal platser kan vi på så sätt erbjuda platsen till en annan deltagare.

Om ett webinar är fullbokat kan du alltid ställa dig på vår reservlista. Välj det aktuella datumet, tryck på knappen för intresseanmälan som dyker upp. Skriv in din e-postadress och du kommer få ett mail när någon avbokat. Följ instruktionen i mailet och boka din plats om du fortfarande vill delta.

Anmälan Antal Pris / Antal
Fullbokat

Dela