event-cover-image
Etac webinar: Effektiv utprovning av Etac Cross 6

Etac webinar: Effektiv utprovning av Etac Cross 6

Torsdag 30 maj 2024, klockan 09:00

Digitalt webinar via Teams

Etac Cross 6 – marknadens mest inställbara allroundrullstol med ännu enklare justeringar som sparar tid.

Under detta 1 timmes webinar går vi igenom hur du på ett effektivt sätt gör en utprovning av rullstol Cross 6. Vi visar inställningar och ger dig smarta tips kring din utprovning.

Innehåll

Bakgrund
3A-ryggen
Balansering och sitshöjd
Framdrivning
Tillbehör

Mål: Du som förskrivare ska lära dig hur du på ett effektivt sätt kan göra en utprovning av rullstol Cross 6. Att enkla justeringar sparar tid vilket möjliggör att fler användare får en rullstol som stärker förmågan till aktivitet.
För vem: Utbildningen vänder sig främst till dig som är förskrivare och arbetar med manuella rullstolar.
Tid: 1 h
Kursledare: Annica Brodin, Säljare/Utbildare

Bokningsbekräftelse

I direkt anslutning till din bokning av ett webinar skickas en bekräftelse med länk till webinaret till angiven e-postadress. NOTERA: Om du inte erhållit någon bekräftelse i din inkorg, titta i din skräppost.

Om du inte har möjlighet att delta, vänligen avboka din plats genom att svara på ditt bekräftelsemail. Då vi har ett begränsat antal platser kan vi på så sätt erbjuda platsen till en annan deltagare.

Om ett webinar är fullbokat kan du alltid ställa dig på vår reservlista. Välj det aktuella datumet, tryck på knappen för intresseanmälan som dyker upp. Skriv in din e-postadress och du kommer få ett mail när någon avbokat. Följ instruktionen i mailet och boka din plats om du fortfarande vill delta.

Anmälan Antal Pris / Antal
Fullbokat

Dela