event-cover-image
Etac webinar: Bejaka rörligheten med Etac Prio 3A

Etac webinar: Bejaka rörligheten med Etac Prio 3A

Flera tillfällen

Digitalt webinar via Teams

Ett 1 timmes webinar där du får ta del av aktiva komfortrullstolen Etac Prio 3A. Bli inspirerad till nya lösningar!

Vi går igenom Prio 3As inställningsmöjligheter med fokus på den aktiva komfortrullstolen. Vi vill inspirera dig till nya lösningar för att kunna bibehålla en aktiv användare och minska steget från allround till komfort.

Innehåll

• Bakgrund
• Minska steget från allround- till komfort
• Inställningsmöjligheter
• Inställning för olika kroppsformer
• Tillbehör

Mål: Du som förskrivare ska bli inspirerad till nya lösningar med Etac Prio 3A och hur du kan ta tillvara på användarens aktiva förmågor.
För vem: Utbildningen vänder sig främst till dig som är förskrivare och arbetar med manuella rullstolar .
Tid: 1 h
Kursledare: Josefina Frisk, Key Account Manager/Utbildare

Bokningsbekräftelse

I direkt anslutning till din bokning av ett webinar skickas en bekräftelse med länk till webinaret till angiven e-postadress. NOTERA: Om du inte erhållit någon bekräftelse i din inkorg, titta i din skräppost.

Om du inte har möjlighet att delta, vänligen avboka din plats genom att svara på ditt bekräftelsemail. Då vi har ett begränsat antal platser kan vi på så sätt erbjuda platsen till en annan deltagare.

Om ett webinar är fullbokat kan du alltid ställa dig på vår reservlista. Välj det aktuella datumet, tryck på knappen för intresseanmälan som dyker upp. Skriv in din e-postadress och du kommer få ett mail när någon avbokat. Följ instruktionen i mailet och boka din plats om du fortfarande vill delta.

Anmälan Antal Pris / Antal

Dela